Odp: Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
RX8- fajna zabawka (miałem okazje spróbować) = duże wydatki,zobaczcie na przebiegi i prawie wszystkie to mają silniki do remontu.
E-516 na części.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 53 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
RX8- fajna zabawka (miałem okazje spróbować) = duże wydatki,zobaczcie na przebiegi i prawie wszystkie to mają silniki do remontu.
Koseś to już byłeś w jakiś komisach ? Mi się podoba Mitsubishi Galant najlepiej 4x4 , jak dla mnie bardziej zadziorny przód od BMW . W kombi też w miarę wygląda . Tak się przyzwyczaiłem do tylnego napędu że ciężko mi teraz w zimę przednionapędówki kierować .
Nie Sebastian nigdzie nie byłem bo czasu brak , ale upatrzyłem sobie autko dla Magdy , myślę na poważnie nad przedostatnią suzuki swift w trzech drzwiach i silniku 1,6
W tej klasie renault modus też nie taki pospolity, fajny był dziś na giełdzie. Konstrukcja nie taka kiepska, jak widać na tym filmiku, strefę zgniotu ma lepiej dopracowaną niż rzekomo bezpieczne stare volvo https://www.youtube.com/watch?v=FjT5JeUeMUk
Nie Sebastian nigdzie nie byłem bo czasu brak , ale upatrzyłem sobie autko dla Magdy , myślę na poważnie nad przedostatnią suzuki swift w trzech drzwiach i silniku 1,6
W środku ma nawet dużo miejsca
Jakieś spostrzeżenia przy zakupie Quattro?
no najwazniesze zeby most i skrzynia nie miały wycieków żeby nie wyła i nie miało stuków przy zmianie biegów
Jakieś spostrzeżenia przy zakupie Quattro?
pewnie żeby działał
A po co 4x4 w aucie którym strach z asflatu zjechać? Intryguje mnie to od zawsze. Są volvo serii xc, różne suvy itp ale na drodze 4x4 pali sporo a w teren nikt się przecież suvem nie pcha. Chyba że na 1/4 mili brak przyczepności:)
suwem to na polne drogi juz mozna zjechac bo jednak przeswit troszke wiekszy niz zwykła osobówka, ale w teren to wiadomo ze sie nie nadaje
A po co 4x4 w aucie którym strach z asflatu zjechać? Intryguje mnie to od zawsze. Są volvo serii xc, różne suvy itp ale na drodze 4x4 pali sporo a w teren nikt się przecież suvem nie pcha. Chyba że na 1/4 mili brak przyczepności:)
Nie zgodzę się z całą stanowczością... mam subaru legacy '94 i tam gdzie każda oska stanie ja wjeżdżam i wyjeżdżam bez problemu... rybki nad Wsłą - czemu nie, śnieg że na maskę włazi = no problem, aby nie ubity i nie zawiesić... polna gliniasta droga - ośka grzęźnie po kilku metrach, a mój legac z przyczepką idzie...
Oto chodzi że chciałbym 4x4 bo często jeżdżę takimi drogami że ledwo ledwo a raz przede mną jechał kolega audica a6 c5 w Quattro a Ja za nim to on przejechał normalnie a Ja zostalem spory kawałek i ledwo się wygrzebalem i auto całe uwalone aż pod dacha jego tylko przy blotnikach troszkę...
Na takie drogi to kup sobie Nivę !
Ale Nivą już po dwupasmówce nie polecisz te 130... ;-)
quattro to piękna sprawa wiadomo to nie terenówka za niska ale polecam
przy quattro warto zwrócić uwagę na skrzynię przeguby tylni dyfer . a w jakim silniku chciałbyś quattro ?
Oo Piotruś 2.4 max
kup 2.8 nie pożałujesz a nie spali więcej.
moze ktos chetny http://olx.pl/oferta/passat-b6-comfortl … a9645a61f4
Znajomy po paru holowaniach też sprzedał bez żalu swojego W z takim silnikiem.
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 53 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo