4,941

Odp: GG FORUMOWE

Auto załadowane ponad stan i ma WZ z firmy i wagi i jest przeładowane  w pierwszej kolejności dostaje kierowca w drugiej  Wagowa która puściła auto

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

4,942

Ci co wożą buraki to są czyści bo w razie przeładowania to po dupie dostaje operator myszy co ładuje na auta

E 516 na części
Telefon 695 076 269

4,943

Był ktoś dzisiaj na polagrze?

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

4,944

wojtas napisał/a:

Auto załadowane ponad stan i ma WZ z firmy i wagi i jest przeładowane  w pierwszej kolejności dostaje kierowca w drugiej  Wagowa która puściła auto

Ta jest kolega leśniczy mi opowiadał, że mają wytyczne dotyczące masy pojazdów itp   i kierowca dostaje mandat 200 zł a ten co załadował np leśniczy 2000 taka proporcja

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

4,945

miał od tony płacone sie przyznał

mdw

4,946

Szczególnie że itd już nie ma....

4,947

ITD jest i póki co ma się dobrze.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

4,948

Mają ich wcielić do policji. U nas ci co pracowali dostali zwolnienia a na drogach dawno nie widziałem w okolicy a w tamtym roku na DK92 to stali co kawałek z wagą

4,949

MAREKPE napisał/a:
wojtas napisał/a:

Ta jest kolega leśniczy mi opowiadał, że mają wytyczne dotyczące masy pojazdów itp   i kierowca dostaje mandat 200 zł a ten co załadował np leśniczy 2000 taka proporcja

A w leśnictwach gdzie odbieram drewno  jeśli biorę więcej niż masa dopuszczalna to jest napisana klauzula, że przewoźnik odmówił wglądu do dowodu rejestracyjnego i wtedy wina jest tylko kierowcy za przeładowanie.

4,950

nie zostaną wcieleni do policji

4,951

chłopaki ma ktoś na zbyciu tanio rozrusznik starego typu z bendiksem na wieszku do forszaja mam te nowsze ale to nie zdaje egzaminu

Nie ma to jak FORTSCHRITT

4,952

czemu ja mam nowego typu i bardzo go chwale ?

4,953

no a mi się nie sprawdza mam po regeneracji 4 lata i znowu sie wiesza klei i wogóle są problemy a zimą szczegolnie

4,954

w środku jest taki duży miedziany stycznik i trzeba to poczyścić a jak wypalony to podgiąć

4,955 Ostatnio edytowany przez tomek 323 (2016-01-24 22:52:37)

czyszczony ale tam jest problem tego typu ze jak smar przymarznie zgęstnieje to on za wolno wychodzi styki czasem nie złapią i pyka i pyka

4,956

pyka bo sie wypaliło trzeba pogiąć

4,957

Panowie jak u was z kupnem kukurydzy nasiennej ?? Bo u mnie brak !  Ceny po 350zł worek w zwyz jak już coś i mówią że nie ma...  Poszukuje nasiona Glejt i mało ich jest... Może Wy macie gdzieś w okolicy taka?

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

4,958

u mnie nie ma problemu, chyba bo zamówiłem w grudniu. ja wziołem Legiona w tym roku.

mdw

4,959

chcę ze starej zbierającej zrobić wózek do wożenia kiszonki i mam dylemat czy przesuw podłogi wytrzyma, jest taki
http://zapodaj.net/f21c198caac77.jpg.html

wytrzyma to czy się zerwie? chcę zasypywać przyczepę w połowie

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

4,960

To jest polska przyczepa tak mi się wydaje. Ja wozilem t050 pełne QQ i jakoś dawała rade smile

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)