Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Nasze Ciągniki » Fortschritt ZT 323A
piękny malowałeś go czy nadal w oryginale ??:D
Oczywiście ,że oryginał jeszcze nie malowany.
Takiego go kupiłem.
ile za niego dałeś który to rocznik i jak się oczywiście sprawuje
gdzie są jeszcze takie egzemplarze
i ile ma motogodzin
Jest to rocznik 88 dałem za niego 18 tyś.Sprawuje się bardzo dobrze.Ma on 3509,6 mtg ale te mtg są nie pewne użytkuje go dwa lata.
to jak na taki rocznik to go niemiec chyba w pokoju trzymał i nigdzie nim nie wyjezdzał i cena tez malutka
mój ma 4800 mtg ale tak się nie trzyma
:smiley:
dałem za niego niecałe 12tyś,rocznik88,do wymiany ma olej silnikowy,olej w skrzyni też wymienie ,oraz filtry,do regeneracji ma pompe wtryskową(puszcza paliwo spod uszczelki)
i poważna robota za kturą niewiem jak się zabrać:nie:nie_wiem: :wow:(chyba tłoczki hamulcowe(zbiorniczek starcza na 5 hamowań pużniej mokra plama pod ciągnikiem) I będe prosił o pomoc jak dotego się zabrać :hmmm:
masz jona i kupiłeś forszaja
Ma jona bo chce uratować jankesów przed bankructwem, a nie do roboty
Hehe ma tylko że jak patrze po symbolu to zdaje mi się że ma on góra 80koni nie chce mi się sprawdzac a bynajmiej niewiele więcej, a forszaj jak sami wiecie "ciut" większa machina
Przemku jestem po konkretnej naprawie hamulców jak coś to pytaj Szczególnie tył wymaga przygotowania ale jak się wie jak to robić to jedna strona to jeden dzień roboty...
ja też mam chamulce do roboty i to z tyłu więc będe czytał uważnie bo jeszcze nie wiem kiedy się zabiore do roboty
myśle że na temat tych chamylców trzeba założyć nowy wątek w zrób to sam,bo poco mamy zaśmiecać forum.I tam jakbyś maxi900 opisał tam co należy zrobić to bylo by super.
Wasze Ciągniki Są Zajefajne Mam Pytanie Jakiego rozmiaru są przednie opony w Fortschritt Zt 323 A ????
I gdzie je można dostać??? Słyszałem że pasują Z Mtz TS-a
rozmiar 16-70 na 20 ,a założyłem 18-70 na 20 są po prostu szersze a od Mtz TS-a pasują mają lepiej rozłorzony protektor lepiej na nim ciągnie i nie zaklejeją się tak na błocie,będe takie zakładał.
Dzięki Plus Dla Ciebie
Nie wiesz czy na forum są jakieś Posty Dotyczące Katalogu do Kombajnu E 512 ???
Forum Fortschritt i IFA » Nasze Ciągniki » Fortschritt ZT 323A
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo