Temat: Moje zakupy
A to mój najnowszy zakup który z mojego 4011 zrobi użyteczną maszynę, Kosztowało mnie to cae 300 zł i teraz trzeba będzie poświęcić trochę czasu aby dopasować traktor do tego szpeja.
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Moje zakupy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A to mój najnowszy zakup który z mojego 4011 zrobi użyteczną maszynę, Kosztowało mnie to cae 300 zł i teraz trzeba będzie poświęcić trochę czasu aby dopasować traktor do tego szpeja.
Marek sprzedaż? Dam ci 400zł jak stoi i jadę po niego!
Dzisiaj był u mnie sąsiad i dawał 1500, a ja go nie sprzedam nawet za 3000, bo mam na niego plan i ten ładowacz zarobi jeszcze duuużo pieniążków.
Myślałem na białoruśkę założyć, bo ze wspomaganiem na orbitrolu to zrobił się z niego całkiem fajny traktor. Ogólnie Marku zadziwiasz mnie skąd u Ciebie takie okazje? Jakbyś miał co jakiś czas takie graty na oku to moglibyśmy na dłuższy czas pohandlować I u mnie warte byłoby o jedno zero więcej....
Zza miedzy, to czeski ND5-018, ludzie u nas nie mają szacunku dla czeskiej i DDRmańskiej techniki, a ja po 2 latach pracy UNHZem zastanawiam się jak ja mogłem tyle lat funkcjonować bez niego.
Marek to co za desperados Ci to sprzedał w cenie jednego siłownika?
Marek rozpijasz ludzi do F323 chcę coś założyć, czegoś takiego u nas za 2 tyś nie kupi, a rozglądam się całą zimę. Majster namawia mnie na maszt widlaka, taki 1,5 m oferuje się go zamontować i dorobić do niego euroramkę na wysięgniku 0,5 m żeby awaryjnie cały osprzęt od ostrówka można było podpiąć.
Panowie za miedzą to jest normalna cena, stoi Zetor 7245 za 200 000 koron a wygląda jakby nigdy nic nie robił tylko stał, Wczoraj widziałem maszt od BUŁGARA 3,5 tony za 1500 zł, a przy okazji poszukiwań przerzuciliśmy handlarzowi ST 180N kupiony za 65 000koron, jest na OLX o tu http://olx.pl/oferta/skoda-180n-liaz-li … d365a80836
to bierz sie za handelek jak masz takie okazje u sasiadów
Z wiekiem rośnie zapotrzebowanie na święty spokój. Przygody są fajne, ale przeżyłem ich już tyle, że kilka osób by obdzielił i każdy by opowiadał ile to przeżył. Liaz z powyższego linku przywieżliśmy na kołach z Czech przez Boboszów. Jechaliśmy zadupiami gdzie mostki były 2-3 cm szersze od tego gada, przed samym przejściem czeskie pały za mostem stały, a z jednej strony mostu znak 9 ton a z naszej 8, a ten gad 8400 i pokuta i takich przygód, że oho ho... I dopiero jak się klamota gasi u celu podróży, duże piwo na ostudzenie emocji i mocne postanowienie OSTATNI RAZ i tak do następnego ostatniego razu...
marek nie boisz się zę 40stka się powiesi jak go zobaczy?
marek nie boisz się zę 40stka się powiesi jak go zobaczy?
Tylny wózek od 512 jako przednia oś, wspomaganie i będzie śmigał :dance:, ale i tak z moim ostrówkem się nie zrówna
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Moje zakupy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo