8,741

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

robione pod tura

Rolnik z powołania:-)

8,742

to DF chłodzone powietrzem z tego co pamiętam 5 cylindrowe

8,743

http://olx.pl/oferta/mtz-belarus-3522-5 … 4e7226553c

ktoś chętny na to? bo ja nie bardzo wierze w te technike za te pieniadze

Nie ma to jak FORTSCHRITT

8,744

Nawet jak bym 35mln w totka wygrał bym go nie kupił. Tyle kasy za ruska z zegarami od bizona i komuną w kabinie.

8,745 Ostatnio edytowany przez maniek516b (2016-03-06 18:59:28)

Ale on jest piękny roll  aaaa cena jeszcze piękniejsza big_smile Chociaż 20 ton to bydle waży, trochę droga ta stal... :hmmm:

8,746

Mi się podoba i jakby kosztował  250tys to pewnie wielu kupiłoby go. Masę ma, to raczej nie zabawka i mógłby w uciągu zawstydzić nie jednego zachodniego...

8,747

Przecierz on i tak ma wszystkie podzespoły zachodnie tylko z gorszej półki

8,748

I ta maska na jedno kopyto.

8,749

Mój dzisiejszy zakup  http://olx.pl/oferta/stanowiska-dla-byd … d79a39a498   63 stanowiska za 2900 ,dla mnie ok.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

8,750

To nie zle:) Ty masz produkcję mleczna? Ile płacą za mleko?

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

8,751

Ostatnia faktura 1,18 , tak mam produkcje mleczną i planuje powiększyć stado do  minimum 40 szt.

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

8,752

A do jakiej mleczarni dajesz? U mnie Mlekpol zaczyna dawać po dupie... Było 1.23zł a będzie 1.12zł a nie długo dobija do 1zł bo Mlekpol kupuję zadłużoną Sudowie Suwałki i musi jakoś wyrównać ceny dla wszystkich jak tamci mieli po 70-80gr... Też bym chętnie wyrównał do 40szt dojnych i reszta młodzież ale nie ma możliwości jak jest taka sprawa...

+33 / -0 (chyba wink)

8,753

Daje do osm skierniewice , od nowego roku obcieli 10 gr na litrze i nie wiadomo czy to koniec.

8,754

Jak rozmawiałem z kolega u nas dawno już poniżej złotówki  za litr

8,755

Panowie. Na pewno w pierwszej połowie roku cena mleka będzie spadać i trzeba przygotować się na przetrwanie. Na inwestycje może sobie pozwolić tylko ten kto ma własną gotówkę.    W mojej mleczarni robili wyliczenia i doszli do tego wniosku jak napisałem.  Tak że musimy trochę  poczekać z rozwojem bo się wkopiemy.

There is no soul, no soul could ever make me it's own...

8,756

Ale dołki, załamania cenowe, krachy to podobno najlepszy okres na inwestycje.

gg 5118068

8,757

Różnie z tym bywa. U mnie trzeba wziąć kredyt tylko nie wiem na ile jeszcze bo jeśli tata by się zdecydował przebudować stodołę na oborę to wtedy większy trzeba by było a pracy ile by się zmniejszyło o wiele łatwiej i szybciej... A teraz czysta sodoma się dzieje u nas z tymi krowami.. Przeprowadzaj przestawiaj i cuda dziwy... I wszystko taczka i widły... Eh poradzimy  smile

http://olx.pl/oferta/ciagnik-ford-tw-30 … 3603e384b4 już 3tyś niżej ciekawe czemu tak szybko wink

+33 / -0 (chyba wink)

8,758

Na takich kołach to chyba można manerować turem tylko na lotnisku.

8,759

Najwyżej co zdejmować ciężkie rzeczy wink

+33 / -0 (chyba wink)

8,760

pawelg napisał/a:

Mój dzisiejszy zakup  http://olx.pl/oferta/stanowiska-dla-byd … d79a39a498   63 stanowiska za 2900 ,dla mnie ok.

Byłeś blisko mnie i Androla