Odp: GG FORUMOWE
U nas jest gość co telewizory, komputery, moduły i inne pierduły robi a przy okazji to i obcą żonę ogarnie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 261 262 263 264 265 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U nas jest gość co telewizory, komputery, moduły i inne pierduły robi a przy okazji to i obcą żonę ogarnie
a jakies miejsca lutowane nie odpękły sprawdzałeś to ?
Wszystko już tak opatrzyłem, że lepiej się nie da. Wyświetlacz jest nieco wylany, choć nie wiem czy przez, to tak działoby się. Ogólnie, jak jest dobrze to wszystko wskazuje jak należy, jednak wystarczy w ciągniku lekko nogą tupnąć i już wszystko się zapala i nic nie działa jak należy. Sam patrzyłem pod kątem uszkodzeń mechanicznych, czy lutować, bo lutować umiem, ale sprawy elektroniki to u mnie położone...
...tarcz jest juz nowa...
A nity w niej masz odpowiednie? Pytam, bo na rynku jest sporo badziewia i przy delikatnym zużyciu docisk ponownie masz zniszczony.
nie wiem wydają się buyć dobre brałem z tąd http://sklepthu.home.pl//mysklep/produc … s_id=56656
mam nadzieje ze dobra
jutro pierwszy dysk od strony pokrywy ten z wałkiem wychodzącym na silnik jedzie do tokarza bo jest przypalony docisk pierwszego stopnia mam ze starego ciagnika w dobrej kondyscji tylko go musze troszke dopieścić bo troche poleżał w garazu sprężynki też mam z innego sprzęgła więc mam nadzieje ze jak zrobbie to bedzie ok ale musze jeszcze z tymi wpomaganiami powalczyć bo tam mam coś pokrecone bo nie chce to działac jak należy
i oczywiscie odrazu przystawiam ruska pompe nsz32
Grzesiu a wyświetlacz podłączony taśmą ? czy na wpinanych stykach ?
Wyświetlacz jest dociskany metalową obudową i dociskany jest przez metalowe wygięte przez otwory w płytce blaszki. A nie jest ani na taśmie ani na stykach, tylko na takim ''gumowym''pasku. Rozbierałem to wczoraj i tam było czysto. jednak gdzieś, tam albo robi zwarcie i wszystko się świeci, albo właśnie nie ma prądu i dlatego wszystko się zapala. Dziś jeszcze raz rozbiorę, iw rękach będę trzymał w ciągniku i może dojdę gdzie robi psikusa. Jakby to kosztowało 200 zł to nawet nikomu nie zawracałbym głowy, a temat mało dostępny lub po prostu drogi.
http://www.tdagro.pl/ Jakieś opinie na temat tej firmy? Proponują jak leci cenę 585zł brutto za pszenicę i jęczmień (cena ta sama). I odbiór z domu, płatność 14dni.
U mnie 590 netto przelew jednodniowy
jutro pojadą ze dwie przyczepy co mam naładowane a reszta niech leży. Ogólnie większość idzie na port to dziwię się że mamy między sobą taką różnicę w cenie....
Grzesiek w poniedzialek była 600
Cena z wczoraj 590 brutto
Poniekąd ma coś lekko w górę w kwietniu. Poszła dziś jedna przyczepa, a dalej poczekam.
Potrzebuję opony w rozmiarze 7.00-12 jakby ktoś miał to chętnie kupię. Cena oczywiście jak najniższa, ale za to nie wymagam od tej opony nic więcej aby tylko dętka nie przełaziła przez nią. Opona do siewnika, a siewnik robiony na sprzedanie, dlatego chcę załatwić temat jak najtaniej.
a to nie są od malucha przypadkiem?
Mam jedno założone na sztukę z malucha ale jest niższe z 10cm od tego oryginalnego. Myślałem, żę jak nie znajdę nic to kupię jakieś takie z malucha, choć dziwnie wygląda, bo siewnik masywny, a to kółeczko wygląda dość śmiesznie
No to zakombinuj 13 samochodową. Ona jest chyba o 8 cm wyższa niż od malucha więc w sam raz .
Ale felgi mam 12 więc prościej dokupić jedną pasującą oponę.
Nie znajdziesz na pobliskim szrocie, czy u wulkanizatora ?
będę szukał, a pytam , bo ostatnio nic mi się nie rzuciło w oczy
Potrzebuję opony w rozmiarze 7.00-12 jakby ktoś miał to chętnie kupię. Cena oczywiście jak najniższa, ale za to nie wymagam od tej opony nic więcej aby tylko dętka nie przełaziła przez nią. Opona do siewnika, a siewnik robiony na sprzedanie, dlatego chcę załatwić temat jak najtaniej.
Mam dwie zimówki 12 od ticusia, nawet jeszcze sporo bieżnika na nich, po kosztach pakowania, dojazdu do poczty i opłaty pocztowej mogę ci je wysłać.
Strony Poprzednia 1 … 261 262 263 264 265 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo