Odp: Problem z pompa podnosnika w 303
nie widziałem tam filtra oleju...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Problem z pompa podnosnika w 303
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie widziałem tam filtra oleju...
ktoś wyjął bo 3 stówy kosztuje
do 303 leży u mnie
A JA MAM NOWĄ POMPKE jeszcze nowością śmierdzi
Ile chcesz za tą pompę?
Koledzy 303 ma mieś chłodnicę oleju hydraulicznego ? od pompy głównej podnośnika ??
wspomagania
Przecież to wspólny olej
ale powinien mieć czy nie bo ja w moim nie ma .
W 303 powinna być chłodnica
aha dzięki za info.
A ile chcesz ??
Też mam problem z podnośnikiem i nie będę zakładał nowego wątku. Więc do rzeczy przy próbie podniesienia czegokolwiek lub samych ramion nawet nie drgną a przy rozdzielaczu kręciłem wszystkim i co najgorsze wcale nie słychać pompy głucho. Czy są jakieś zestawy regeneracyjne i oczywiście jaki to by był koszt???
Witam wszystkich! Mam problem z załączeniem pompy hydraulicznej w ciagniku zt-303 zgrzyta przy załączeniu i nie moze zaskoczyc. Moze ktos zna ten temat i podpowie jak prawidłowo sie załącza taka pompę
Witam jak załaczyc pompe podnosnika w zt 303 bo przy załaczeniu tylko zgrzyta a nie moze zaskoczyc.Prosze o podpowiedz bo juz głupieję:stu::stu:
Na zgaszonym tez nie łapie? U mnie w 323 spadła linka od napitej obok lapy ziemi i tez różne rzeczy się działy ...
Ja miałem też taki problem to pomogło wybicie na chama a w drugim ciagniku pękło zabezpieczenie od wałka w skrzyni i się wycofał na tyle ze nie szło zalonczyc pompy po naprawie chodzi już kilka lat więc pękło to zabezpieczenie dla jaj
własnie o to chodzi ze na zgaszonym tez nie moge włączyc tej pompy. Dziwi mnie dla czeo nie da sie załaczyc a wszystko tak dobrze chodziło
może wysunął się wodzik co włącza pompę ?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Problem z pompa podnosnika w 303
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo