8,821 Ostatnio edytowany przez tomek 323 (2016-04-03 22:09:48)

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

ciekawe wyglada dosc zacnie ale malowany widać i pytanie czy pod sprzedaż czy miał robiony remont dla siebie i sprzedaje czy jak trzeba go dobrze obejrzec przy oględzinach :hmmm:

ale co ja widzę albo to skladak albo ma coś podmienione bo ma lewarki jak w 303 i pytanie czy to 303 w budzie 323 czy skrzynia jest podmieniona czy jakieś inne cuś ???

Nie ma to jak FORTSCHRITT

8,822

323 i tylko dźwignie w środek przełozone

8,823

Biegi się pewnie zakleszczaly bo dźwignie wyrobione na tulejkach czy cos takiego.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

8,824

Ani zaczepów, ani obciążników, ani opon. Zdjęcia blach, które wszystko co potrzeba zobaczyć zakrywają. Złom tani... Max 13-14 można dać, ale to musi być wszystko sprawne na 100%

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

8,825 Ostatnio edytowany przez bamreras (2016-04-04 07:33:06)

tomek 323 napisał/a:

marku ale stary typ czy nowy ?

O rozrusznik chodzi?? Nowy typ. Dwa puszcze za 250zł, bo po co mają leżeć.... kręcić się kręcą ale na tulejkach się kleszczą i tępo ich pracy nie pozwala na normalne odpalanie. Żeby coś się jarało czy przegrzało to nie było opcji... A co do R20 to wolałem wstawić mocniejszy niż regenerowany bo ciul wie co oni tak naprawde w nich porobili...

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

8,826

mozna kupic szybkoobrotowy rozrusznik do forszaja?

Rolnik z powołania:-)

8,827

ok marku już wiem ja szukam zwykłego starego typu rozrusznik z bendyksem na zewnątrz

8,828 Ostatnio edytowany przez bamreras (2016-04-04 15:09:23)

Wrzuć jelczowski i masz spokój. Kręci jak wściekły.... Pajej jelczowski bez przekładni kręci 2xszybciej jak ifa. Jelczowski z przekładnią też bhył i myśle że jeszcze lepiej.

8,829

u mnie jest temat z tego rzędu ze nawet baterie jak sa lekko słabe to kreci kreci ale jak zdejme puszke wcisne wirnik podniose blokade i mu śrubokrętem zware machne z kluczyka mi ciezko ma załapac ciagle pyka pyka i nic albo złapie i wyskoczy a ręcznie jak go wcisne to zrobi obrót dwa i ciagnik chodzi a stary rozrusznik wlasnie nie mialby z tym problemu bo bendyks łatwiej ma zaskoczyć i baterie lekko rozladowane zakręcą

8,830

bamreras napisał/a:

Wrzuć jelczowski i masz spokój. Kręci jak wściekły.... Pajej jelczowski bez przekładni kręci 2xszybciej jak ifa. Jelczowski z przekładnią też bhył i myśle że jeszcze lepiej.

a ile przeróbek trzeba zeby załozyc?

Rolnik z powołania:-)

8,831

Na dobrą sprawę to z 10 minut trzeba. Ja miałem w ciagniku . Był ten temat wałkowany  i pisałem co trzeba zrobić.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

8,832

Dokładnie w temacie o rpzruszniku b ło wszystko. Tylko trafiają się o 0,5cm większe średnicą i trzeba go lekko pogszlifowac.,..

8,833

Panowie, czy ktoś użytkuje taki klucz do kół :
http://allegro.pl/bass-pl-klucz-przekla … 95116.html

Krzyżak + rura na przedłużenie, który teraz używam nie jest bardzo wygodny, ale nie wiem jak spisuje się w praktyce taki klucz.

8,834

miałem kiedyś pożyczony od kolegi tirowca robi swoją robotę nie było problemu z odkręceniem zapieczonych śrub przy przyczepie 2 metrowa rura nie dawała rady klucz się wyginał. A tym z ogłoszenia popuściłem wszystkie i dociągnąłem już po swojemu i tak że problem został rozwiązany.

8,835

Klucz rewelka. Bez szarpania, kombinowania i wyginania rur. Kupiłem do przyczepy, nie mogłem odkręcić już pierwszej nakrętki a musiałem ściągnąć wszystkie koła. Z tym kluczem poszło bez problemów. Tylko nie używaj do dokręcania!!!

8,836

http://olx.pl/oferta/sprzedam-talerzowk … dafd6965a8

8,837

Pewnie ładnie musisz szarpać traktorem przy takiej szerokości spiętej na TUZ

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

8,838

moim zdaniem warte to jest cena złomu

8,839

Warte może i jest, ale moim zdaniem pasowało by ją przerobić na ciąganą i dociążyć, wtedy to by był *** sprzęt.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

8,840

Wczorajszy zakup  http://olx.pl/oferta/tih-445-CID5-IDecp … e61c429096

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."