Temat: Logo

Proszę głosujcie , można jeszcze delikatnie modyfikować w marcu rozstrzygnięcie

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

2

Odp: Logo

Żeby głosować to przydało by się tutaj przedstawić konkursowe prace, bo tak to ten 1 post brzmi dosyć dziwnie smile

3

oddałem głos na kissa - warunkowo  bo jego projekt wymaga dopracowania poprawy jasności i kontrastu ciągnika i tablicy.

4

Zawsze lubię wiedzieć, z kim mam przyjemność tańczyć. Kiss, tak zwyczajowo mógłby coś o sobie powiedzieć, lub ewentualnie nawet się pokazać. Nic by to nie zmieniło w logo, jednak ...

5

no ja też wspomniałem żeby napisał co nieco, czy jeździ 323 czy 303 a może jest bezrobotnym grafikiem komputerowym  a możne jedno i drugie...

6

Nie głosuje ponieważ jestem zbyt krótko na forum i raczej zbyt wiele nie wniosłem do niego. Niech bardziej zaawansowani zagłosują oby to był dobry wybór.

7

Żeby głosować to przydało by się tutaj przedstawić konkursowe prace,

Loga będą modyfikowane dlatego niech lepiej będą w innym miejscu

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

8

Jak będą modyfikowane, to na razie nie ma na co głosować smile

9

Michał jestem, mam 14 lat. Forszaja posiada mój tato - ja nie.

10

fajnie smile

11

Brak zainteresowania. Zostaje po staremu zamykam wątek. Sugestie na PW