Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Ładowacz do BIG BAG-ów
Strony 1
mój znajomy robił taki podnsnik szczerze to nic trudnego najgorzej jest połączyć wysiegnik "dobrze " z rozsiewaczem zastosować profil wiekszy a to co ma sie wysuwać to progil mniejszy załużmy profil 8 na 8 ścianka 2 milimetry a w środek dopasowac mniejszy takie jest moje zdanie
mój znajomy robił taki podnsnik szczerze to nic trudnego najgorzej jest połączyć wysiegnik "dobrze " z rozsiewaczem zastosować profil wiekszy a to co ma sie wysuwać to progil mniejszy załużmy profil 8 na 8 ścianka 2 milimetry a w środek dopasowac mniejszy takie jest moje zdanie
80x80 ale ścianka to conajmniej z 6mm. lub więcej a zrobienie tego to bym polecał najlepiej jakiś zdemontowany HDS czyli dźwig zakabinowy z samochodu ciężarowego
z samych profili nie wyda muszą być jakieś łożyska lub coś podobnego niech to ramie ma 1m długości po wysunięciu jak powiesić tam 0,5t to jakie będą opory tarcia żeby go wsunąć zakleszczy się i dupa blada
masz racje karlos powinny byc jakieś łożyska zastosowane wtedy zmniejszy sie opór
przedwczoraj kupilśmy z kolegą na spółke ze złómu maszt od widlaka udźwig 3 t za 800pln idelana sprawa do big bagów i nie tylko tylko uchwyty dorobić i heja ,maly mankament sam maszt waży jakieś 0,5 t
Strony 1
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Ładowacz do BIG BAG-ów
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo