5,601

Odp: GG FORUMOWE

Raczej niema takiej opcji. Wiercona jesienią 1997 r, staw był suchy, obecnie trochę ponad metr od gruntu, w kopanej u mnie i u sąsiada też była bida. W abisynce po wpuszczeniu rury z filtrami woda 4 m od gruntu i 4 m nad filtrami. Woda u mnie jest, tylko ta kurzawka. Zapuści się drugą rurę z filtrami obok na tą samą głębokość i będzie git.

5,602

a ja dopiero pościągałem ważniejsze rzeczy do wiertnicy będzie udarowa bo są kamienie.

5,603

Dzisiaj dostałem propozycję kontraktu rzepaku za 1650 netto.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

5,604

U nas w ubiegłym tyg. już po 1680 proponowali.

5,605

czyli ceny będą obiecujące

5,606

Czytacie tygodnik rolniczy? Kolejny tydzień piszą jak w suchych portach na wschodzie wjeżdza wszystko z Ukrainy bez cła. Niby kuku idzie kupić po 530, jak dla mnie dobrze ale zbożowcy będa jeszcze trochę piszczeć cienko.

5,607

ciekawe bo miałem w przyszłym tygodniu wozić zboże w końcu.  cena u mnie na razie stoi. ciekawe jakie nowe kontrakty będą. Powinno się utrzymać bo euro drogie złotówka spadła.

5,608

Może jakąś manifestacje w stolicy zrobimy?

5,609

Kontrakty pszenicy na nowe zbiory to 550 paszowa 600 konsumpcyjna

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

5,610

Andrew ale to ceny netto? Krzysiek dziś idę na komunię, ale jakby co to dawaj znać wink

5,611

Piękne rzepaki w Opolskim, wilgoć też w Łódzkim gdzie jechałem to woda na polach stała a u mnie pustynia.

5,612

W środę pszenice konsumpcyjną sprzedałem po 620 plus vat z podwórka.
Na wilgoć na chwilę obecną nie narzekam, ostatnimi dniami trochę wody przybyło.

5,613

wiecie może gdzie można za darmo się ogłosić bo olx chce 15zl za opryskiwacz ?

5,614

Spróbuj w innej kategorii na olx

5,615

Pawel21990 napisał/a:

Piękne rzepaki w Opolskim, wilgoć też w Łódzkim gdzie jechałem to woda na polach stała a u mnie pustynia.

U mnie na górkach sucho a na dołkach nie idzie wjechać z nawozem.

5,616

sławek nie da rady odrazu cie przekieruje na właściwą strone i opłata bedzie potrzebna albo usuna z samochodami tak kombinowałem nie da rady

Nie ma to jak FORTSCHRITT

5,617

Da rade ogłaszasz w dom i ogród i zanim się kapną powisi z tydzień a ludziska jak wpiszą opryskiwacz to i tak im wyskoczy twoje ogłoszenie.

5,618

w częściach chyba jest za darmo więc w tytule piszesz "opryskiwacz w całości lub części" a w treści napisz że preferujesz odbiór w całości a na części to dopiero jak znajdziesz czas i takiego ogłoszenia nie usuną

5,619

próbowałem podobnie i usuwali

Rolnik z powołania:-)

5,620

tu się ogłosiłem http://sprzedajemy.pl/ a olx porąbało sprzęt za parę złotych a im jeszcze dole odpal