Odp: GG FORUMOWE
Patrzyłem włoskie. Patrząc na parametry względem ceny to cienko śpiewają
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 286 287 288 289 290 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Patrzyłem włoskie. Patrząc na parametry względem ceny to cienko śpiewają
Jak co roku w niedzielę przez wiochę przetoczy się taki mały lokalny wyścig kolarski.
Sołtys dał mi zadanie mam kupić 3 podarki dla 3 pierwszych na lotnej premi sołtysa.
Wspominał coś o zestawach upominkowych ala "old spice".
Ja czegoś takiego bym nie chciał dostać..... co im kupić? mam 100zł w budżecie.
Dodam że prawdopodobnie w pierwszej trójce będzie ksiądz...
Pomóżcie
Ksiądz Mateusz?
Mateusz to cienias przy Bartku.
Bidon z wodą święconą , a dla dwóch pozostałych z wodą 60%
BIdon to dobry pomysł Karol myślałeś coś nad gruberem? Chciałem napisać ale masz pełną skrzynkę
wejdz na stronę trójki i popatrz za ciekawymi gadżetami w sklepie.
Grzesiu myśleć myślałem Skrzynka prawie czysta
TO nie wiem czemu nie dało się wysłać... sam łażę po podwórku i myślę, co zrobić czy poszerzyć to co mam czy szukac używki na non stop od razu szerszej. Żeby te tanie rzemieślniki było ok to może kupiłbym nowy, ale lepsza stara sprawdzona maszyna dobrej firmy niz plastykowe zabawki.... W sumie to mógłbym za talerzówkę się zamienić na jakiś porządny gruber.
Mam 1,5 ha ładnego owsa z owsikiem. sucho jak diabli pewnie się usmaży przy pierwszym upale. Zastanawiam się ile mógłbym dostać gdybym go teraz na sianokiszonkę opchnął. Jakie są stawki? Nie martwiłbym się ze uschnie i skasowałbym owsik...
Jak Ty byś robił to 150zł... A jak sprzedać to 60-80zł belka...
Mam 1,5 ha ładnego owsa z owsikiem. sucho jak diabli pewnie się usmaży przy pierwszym upale. Zastanawiam się ile mógłbym dostać gdybym go teraz na sianokiszonkę opchnął. Jakie są stawki? Nie martwiłbym się ze uschnie i skasowałbym owsik...
Co tu się zastwanawiać! Koś i najmij jak nie masz lub beluj sam i od kuli najmarniej 120zł. Ps koledzy nie pomogliście więc decyzja zapadła taki w poniedziałek zjedzie http://e-katalog.intercars.com.pl/#/pro … Items.html
U mnie to min 120zł od belki jak sam kosisz i zbierasz.Także szukaj chętnych Krzysiek.
http://www.powiat-plonski.pl/index.php? … amp;id=622
Za godzinkę ruszam z rodzinką.
Dobrej Drogi ! :pa:
mam o rzut beretem 24 km
Ja też będę tak koło 11 ,jak co roku.
Może jutro wpadnę ...
Może i ja jutro wpadnę .
Ja jutro z żoną i kumplem jade na opolagre.
Strony Poprzednia 1 … 286 287 288 289 290 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo