Temat: Euro 2016
No i jak tam panowie emocje po pierwszym meczu ? Mi pikawa ledwo nie odmówiła posłuszeństwa a tato musiał wyjść bo zaliczył by zgon .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Euro 2016
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No i jak tam panowie emocje po pierwszym meczu ? Mi pikawa ledwo nie odmówiła posłuszeństwa a tato musiał wyjść bo zaliczył by zgon .
A ja się szykowałem na " Nic się nie stało....." a tu proszę
No i jak zwykle jak strzelą gola to oszczędzanie i grać spokojnie aż naszym strzelą bramkę... Ale Brawo Oni ! Oby tak dalej ! :beer:
bez nerwów ale liczyłem na wiecej z naszej strony a były szanase. no i ten Kapustka rewelacja oby tak dalej.
eeee tam
Cięszę się jak Polacy wygrywają. Aczkolwiek jak wygrywają w piłkę nożną to jakoś najmniej....
warum?????why????dlaczego????
Mamy tak mało sukcesów na świecie że każde nawet te sportowe powinny cieszyć .
jaki mecz? o co chodzi? jakieś wrzaski przzed telewizorem słyszałem ale myślałem że się kto oparzył....
No cóż.
FIFA i UEFA i korupcja.
Wciskanie Polakom że piłka nożna to nasz narodowy sport, gdzie 4 lata temu u siebie nie wyszliśmy z grupy
Wywalanie na to kupy kasy.....
Powstało z 1000 może 2000 orlików na ilu z nich gra się w siatkówkę?
Ile razy widzieliście w naszej tv mecz naszej reprezentacji w rugby?
Tam grają prawdziwi mężczyźni a nie wydepilowane cipki. Wstają rano idą do pracy po pracy do domu i dopiero potem na trening. Kasy cała drużyna na swoją całą działalność ma tyle ile piłkarz ekstra klasy piłki nożnej zarabia w pół sezonu.
Takich niedofinansowanych sportów jest wiele.
Masa kasy idzie na tych na żelowanych lalusiów. Polscy saneczkarze jeżdżą ćwiczyć bodajże na białoruś bo u nas nie ma gdzie.
Dziewczyna ćwiczy pływanie 5 razy w tygodniu przez 10 lat potem jedzie na mistrzostwa Polski i http://sportowybar.wp.pl/kat,1041241,ti … aid=1172de
Piłka nożna brudny sport.... mamy 2016 rok a o tym czy uznać gola czy nie decyduje jeden gość na boisku który widzi ostrzej niż wszystkie kamery na stadionie razem wzięte!
Dlaczego? Chyba nie muszę tłumaczyć
Coś tam mają zmieniać.....
Jak miałem 15 lat były mistrzostwa świata z kuzynami siedziałem i patrzałem w TV
gdy była przerwa w meczu biegaliśmy za piłką po podwórku..... Ale czas leci, trzeba spoważnieć i przejrzeć na oczy. Nie oglądam tego. Jak na mistrzostwach wyłączą reklamy i sport znów będzie tylko i aż sportem to obejrzę.
Miałem iść spać ale jeszcze dopiszę
Co myśleć o ludziach który sami się przewracają na boisku a potem pokazują palcem
" to on mi podłożył haka, to on panie sędzio"
Dajcie spokój ! 90min meczu 30 min reklam i k....q tylko jedna bramka.
Zapraszam na nasze gminne zawody w siatkówkę pomiedzy sołectwami..... gwarantuję większe emocje! I dodam że sędzia jest nie opłacony przyszedł bo ma czas.
O pseudo kibicach nie będę się rozpisywał bo to taka nisza, ale jest .....
Mamy wolny kraj więc każdy ogląda to co chce .......... Siatkówka ...........cóż każdy mecz kończy się kilkoma możliwymi wynikami więc mnie te emocje nie rajcują . Ligi polskiej nie oglądam ale mistrzów już chętnie .
Jaki wynik z niemcami przewidujecie ?
mi nożna pasuje. w każdym sporcie są żelowane gwiazdy. przyklad żużel .. podobnie. jest szansa na remis z Germanią.
Tak jest w sporcie gdzie jest widownia, są sponsorzy, reklamodawcy, jest więc kasa. Abstrahując oczywiście od patologi, która jest wszędzie tam gdzie są pieniądze.
Kibicowałem naszym już w 1974 r na MŚ w RFN przy radiu oczywiście
W tv zawsze wolę obejrzeć jakiś sport od byle filmu.
Mam to po ojcu, wczoraj po pierwszej połowie mówi
- idę nad staw na ryby
- nieźle grają spokojnie
został i cieszył się ze zwycięstwa jak wnuki z Niemcami wygramy oczywiście :walka:
Gdzieś było coś takiego. Wygramy z Irlandią ,wypijemy Finlandię nie damy d..y wyjdziemy z grupy i tylko to się liczy.
Z Niemcami powinien być fajny mecz, oby chociaż na remis.
Dory tekst dziś w radiu. Joachim za młodu był mistrzem w lepieniu bałwanów
Sprawdzał czy nie narobił w gacie ze strachu przed naszymi orłami .
Ciężko coś troszku...
Horror
Wazne ze do przodu. Mamt czwarty mecz na euro. Pooooooooooolskaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Euro 2016
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo