Odp: Zdjecia rolnicze
witam pytanie za dziesiec punktów jaka moc grzewcza ma 1 metr rury miedzianej fi 15
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zdjecia rolnicze
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam pytanie za dziesiec punktów jaka moc grzewcza ma 1 metr rury miedzianej fi 15
Poproszę łatwiejszy zestaw pytań .
Od kiedy to rura nawet miedziana grzeje ?
to to raczej pytanie ale nie na to forum chyba ze montujesz takowe ogrzewanie w kabinie w ciagniku heh
odp na pytanie to około 43 waty
wracając do zdjęc, sprzedaje ciągniki i tak będe na polu śmigał http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/141 … 3766a.html
no no pieter nie zazdroszcze ci takiego śmigania w polu ale powodzenia
dzięki wojtas,
Poooooooooooowodzenia!!!!!
Mój ojciec w młodości tak śmigał.
Dobry żart ja jak bym miał tak smigać po polu to bym w dzierżawe oddał
Dziadek tak śmigał za konikami przeżył 87lat,ojciec jezdził ciągnikiem przeżył 62,ja jeżdże ciągnikiem i samochodem i chyba niedociągne do 40-rdziechy .Ale za konikami jakiś czas też się śmigało :walka:
sfera jak za konikami też śmigałeś to 50 dozyjesz:D:P
Ojciec i dziadek to byli z przed wojennej gliny, a nie jak my dzieci Czarnobyla.
j jakieś 10 lat temu też za konikami biegałem w redełku czy wale do ziemiaków, te które teraz mamy są za młode do zaprzęgu więc kondycja coraz gorsza, ale od wiosny znowu ruszamy z nauką koników wiec troche potrenuje. ps to zdjęcie które dodałem kilka postów temu nie są moje
pieter1982 domyśliłem się że to nię twoje koniki a chociaż by były to żaden wstyd uczyć konie pracy
http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,i … t,1,iAId,2
Chyba to nie tobie się trafiło .Ale pech .
Moje dzisiejsze znalezisko podczas wyrównywania działki po zmarłym sąsiedzie, tato jeszcze to żarno pamięta i jak sąsiedzi na nim mielili.
Tylko wyspawam jakąś podstawę i będzie atrakcją na trawniku przy domu.
No no..... Chyba powino bć jeszcze jedno takie...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Zdjecia rolnicze
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo