Odp: GG FORUMOWE
Zależy jaka ziemia ja na swoim kołkowym zacząłem wymieniać kołki dopiero jak ustawiłem głębiej jak 20cm. Do 20cm to tylko na kamieniu sporadycznie mi się rwało. Tylko że ten z linku chyba cieńszy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 288 289 290 291 292 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zależy jaka ziemia ja na swoim kołkowym zacząłem wymieniać kołki dopiero jak ustawiłem głębiej jak 20cm. Do 20cm to tylko na kamieniu sporadycznie mi się rwało. Tylko że ten z linku chyba cieńszy.
Warto się w coś takiego pchać czy da radę tym jechać na 15 -20 cm, mam agregat talerzowy ale przed siewem trzeba by trochę głębiej zrobić. Czy lepiej szukać coś na non stop zabezpieczeniu. Trochę rama wydaje się słaba i chyba nie ma jak regulować głębokości na wale.
Tosz to Fortschritt więc o rame się nie martw. Mam taki sam tylko bez tych zębów z boku dokładanych. Jak dobrze kojarzę to jest to sprzęt znajomego
Panowie ile można realnie zawołać za 524? Ogólnie kombajn w bardzo dobrym stanie nowe sita, klepisko , cepy, łańcuchy na podajnikach dwie kosy w zapasie w tym jedna nówka, wymienione większość pasów, sieczkarnia biso, wszystko sprawne bez żadnych przecieków ani stuków jedynie padnięta sprężarka od klimy
35000?
Jak bym mial kasiory to chet nie bym kupił oczywiście za 35
bo u mnie trzeba Rekorda pol przetrzepac żeby żniwa przeszły jako tako..
35??? Nie no załamałeś mnie myślałem że z 50 można wziąć. To chyba jakieś żarty i co za to idzie kupić bizona? Szczerze to myślałem nad zmianą bo dla mnie jest trochę zadurzy i 514 by mi stykła ale jak by miał iść za taką kase to wole nim robić najwyżej poszukam taniego chederu od 514 i go przerobie
Jak chcesz to wystaw za 50 tys. Wszystko zależy od stanu maszyny i od klienta, jeden da 30 a drugi 50 i będzie zadowolony, Ja swojego za 35 bym nie oddał
https://www.google.pl/imgres?imgurl=htt … amp;ictx=1
Ma ktoś z was takie uchyle szyby w 323?,ciekawi mnie z czego to jest wzięte bo mam takie same w swoim i jedna jest pęknięta i nie wiem gdzie taką zdobyć.
w hartowni szkła tam gdzie robią szyby podajesz wymiary i wycinają i harują ją odrazu tak myślę
Wiem że jest taka możliwość, ale myśle że może są dostępne takie szyby bo widziałem nie jednego forsza z takimi oknami i szyby takie same
Miałbym za darmo gnojowicę świńską tylko kurdę nie mam jak wozić... ilość bez limitu tylko 35km śmigać w jedną stronę Beczkę musiałbym mieć ogromniastą + duży ciągnik... a jakieś auto kupić przystosowane z beczką to też koszta i wgl... Aj szkoda szkoda... Brak pomysłu a takie coś by się przydało na te moje piaski...
A to Karol myślisz że świńskie to takie dobre? Jak to wszystko nie poleży i nie przegryzie się to wcale nie takie super. Takie moje zdanie.
Tak masz rację w takiej z rusztu to kupa wody z mycia a skład słaby .
No to tak ale zawsze to coś tam w sobie ma... Tak ogółem będziemy zamawiać na żniwa 2/3 patelnie wapna na pola więc może odpuścić temat gnojowicy...
Stosował ktoś pulpę pofermentacyjną z biogazu?
Jak tylko masz możliwość to bierz. Dobre to jest , jak kompost. I nas z cukrownianych biorą ale ja za cienki bolek jestem i nie dostanę.
Mam 30km ale miało być do tej odległości już z dowozem w cenie jakiejś śmiesznej. Już nie pamiętam dokładnie. Najgorzej, że jak jest gdzie wozić to i bliżej mają, a nie będą wieźli mi tego tak daleko, jak mają bliżej.... Miał się biogaz otwierać 7km ode mnie, nawet dałem kwit że mógłbym produkować koło 20ha kuku co roku, ale pomysł spalił na panewce i firmy nie ma....
ja z kukurydzy tak po 20 ton na ha.
I jak po tym rośnie? Mniej dajesz nawozów, czy tak jak wcześniej? Myślałem też nad podłożem po pieczarkach, tylko czy to warte zachodu średnio za 500zł można kupić samochód tego. tylko nie wiem ile na samochodzie będzie.
efekt jest, ale azotowego nawozenia tym nie zastąpisz.
Strony Poprzednia 1 … 288 289 290 291 292 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo