5,801 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2016-06-21 17:34:00)

Odp: GG FORUMOWE

W tonie jest max 5-8kg NPK + masa
Trzeba sobie przeliczyć czy warto

5,802

jesli chodzi o "odpad" z biogazowni to nie liczy sie tylko NPK ale i materia organiczna czyt. próchnica

Rolnik z powołania:-)

5,803

Dostałem ofertę nie całe 1000zł za patelnię podkładu popieczarkowego.. Warto ?

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

5,804

Moim zdaniem to dużo. Ja się zastanawiam nad tym czy się w to na jesieni bawić za 500 za samochód.... Do tego trzeba jeszcze rozwiezienie doliczyć, to też koszty.
Panowie, pytanie z całkiem innej półki..
Jakie konsekwencje mogłyby być jeżeli miałbym kontrolę policyjną a jechałby ciągnikiem z dwiema przyczepami,, które (obie) miałyby takie same numery rejestracyjne? Jeden dowód a 2 przyczepy? Osobno jakbym jechał to wiadomo,  że nic i nikt  się nie dopatrzy lub nie będzie wnikał, ale co w takim przypadku?

5,805

Pod ścianę i rozstrzelanie

E 516 na części
Telefon 695 076 269

5,806

to nie ma co kombinować, pasuje żyć big_smile

5,807

Kryminał ..........

5,808

35km ode mnie mają kurzaka za free tylko transport i załadunek zapłacić.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

5,809

czy ktoś ma traktor agrotron 4 cylintrowy i może coś o nich powiedzieć? najlepiej w porównaniu do case 5120.
jaka tam pompa hydr tłoczkowa czy zębata, jakieś naprawy? koszta?
one mają dość dobre ceny.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

5,810

Grzegorz89 napisał/a:

Moim zdaniem to dużo.

Wiesz ten kto ma blisko to może tak mówić. A u mnie taki rejon że zadupie... Np jak Bamreras pisze że ma za Free nie daleko siebie tylko załadunek i transport doliczyć to policz czy taniej by wyszło? wink na myślę że cena teraz w miarę bo przedtem było 1800zł...

Fenol szukasz jakiegoś ciagniczka do wszystkiego? Agrotron nawet fajny...

+33 / -0 (chyba wink)

5,811

Nie wiem jak starsze agrotrony ale te nowsze to pompy zębate

E 516 na części
Telefon 695 076 269

5,812

Moi krajanie i ich nowe sidziby-Huta i Wałcz http://www.inter-vax.pl/index.php/contact.html

5,813

dziś przyszedł kolejny kawałek dopłat... ile jeszcze.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

5,814

http://olx.pl/oferta/klimatyzacja-vw-po … 1041ae30c9 Dało by się coś z tego zrobić żeby do Rekorda wsadzić ?

+33 / -0 (chyba wink)

5,815

Jak dokręcisz koło pasowe do napędu sprężarki i zarobisz nowe dłuższe przewody to będzie działać.

5,816

Przewody to ja wiem... Tylko chciałem wiedzieć czy to coś " wyda " w kombajnie... i zamontować pompe pewnie trzeba przy wentylatorze ?

+33 / -0 (chyba wink)

5,817

Kiedyś dawno w tygodnikach rolniczych jeszcze tych w formacie A4 był art artykuł koleś założył sobie klimę do bizona tylko nie pamiętam od czego. Ciekawsze artykuły z tych gazet zostawiałem więc to pewnie też gdzieś mam jak chcesz poszukam , tam chyba pisało gdzie i jak to wszystko zamontował .

5,818

To jest na internecie chyba gdzieś też to kiedyś czytałem tylko że miał zamontowane od Ciężarówki wink

+33 / -0 (chyba wink)

5,819

Córcia chce kupić basen oczywiscie tata sie dokłada, jakieś propozycje moze jakiegoś polecacie

5,820

Intex. Na aregro 3m chodzą po około 280 w zestawach z pokrywą filterm  i inni pierdułkami.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....