5,861

Odp: GG FORUMOWE

Massey napisał/a:

U mnie jest tak samo i w dodatku na czarno , wygląda jakby była żałoba na forum..

U mnie na biało ważne aby treść ta sama u wszystkich.

5,862

Koseś kiszonkie w rękawy będziesz robił?

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

5,863

Taaaaka duża
nie znam się. Bardzo wyblakły czerwony kolor. JUtro będę tam to obejrzę o ile nie pocieli

5,864

Dobrze.

5,865

Pewnie to będzie Heston 120X120 bo takie w Krzyśka okolicy robią

E 516 na części
Telefon 695 076 269

5,866

Panowie miałby ktoś na zbyciu trybek rozrusznika do starego typu? Zmieniłem wieniec z kombajnu, na praktycznie nowy i teraz szukam trybika.

5,867

Zadzwoń do tych co regenerują! Na pewno sprzedadzą za parę groszy.

5,868

Kupiłem w zeszłym roku przyczepę, miała ubezpieczenie ale przegapiłem i nie przepisałem na siebie polisy. W tej chwili nie było ciągłości ubezpieczenia około 3tygodnie jaka jest szansa że przyjdzie pisemko do zapłaty za brak ciągłości? Chodzi o 520zł. Na samochody poniekąd 3.5tys jest....

5,869

Przerejestrowałeś na siebie?
Jeśli nie. To idź ubezpiecz od nowa i zarejestruj na siebie tego samego dnia. A jeśli nie tu ubezpiecz i czekaj. Ja na jedene saochód nie mam oc od 2-3 lat. Nie używam go a w link 4 mają straszny burdel bo nie dostałem nic. Jest centralny rejestr onlie miałem sprawdzać hondę ale się boję że sprawdzanie ruszy temat....

5,870

Ponoc ciagnikami czy maszynami nie zajmują sie tak ohoczo jak samochodami, tak mi powiedzieli w ubezpieczalni bo tez nie mialem ciągłości ale okolo tydzień. Dwa lata minęły juz, cisza i w sumie juz zapomniałem o sprawie.

5,871 Ostatnio edytowany przez Grzegorz89 (2016-07-12 10:50:19)

No właśnie przerejestrowałem a ubezpieczenia nie można było przepisać bo trzeba było płacić. Jeździć na nie można było, więc jeździłem. Wyleciało mi z głowy i tak wychodzi, że chytry traci dwa razy... Dzięki Pany mam nadzieję, że nic nie przyjdzie.
Jeszcze jedno jakby ktoś sprzedał pojazd bez oc to wszystkie ewentualne kary przechodzą na nowego właściciela, jeżeli ten nie ubezpieczy pojazdu tego samego dnia w którym kupił.

5,872

Oj chłopy stare a ...
Przecież z urzędu odnowili Ci polisę jak jej nie wypowiedziałeś tylko wisisz im kilkadziesiąt złociszy i tyle. Opłać to przyślą Ci do domu.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

5,873

A ja tak z innej beczki. Czy można pomalować farbą sito żaluzjowe, te końcowe sita i dolne otworowe, bo troszkę przyrdzewiały?

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

5,874

Andre ja normalnie wyczyściłem i pomalowałem. normalnie się przesiewa.
Marek, ale ja zarejestrowałem,  ale nie przepisałem na siebie polisy. także nie pociągnę dawnego ubezpieczenia dalej.. Poza tym już po ptokach bo żonka ubezpieczyła.

5,875

Jeśli nie wypowiedziałeś poprzedniej umowy nawet zawartej przez poprzedniego właściciela  to na bank ją przedłużyli .

5,876

To masz podwójnie ubezpieczoną. Jak wypowiesz tamtą to i tak opłacić musisz, a oferta poszła do poprzedniego właściciela. Zadzwoń do starego ubezpieczyciela to Ci wszystko wyjaśni.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

5,877

zmiana właściciela powoduje wygaśnięcie polisy ostatniego dnia obowiązywania obawiam się że fundusz gwarancyjny to wyłapie

5,878

Właśnie ubezpieczyhciel powiedział że pozamiatane, ale jeszcze dopytam gdzie indziej.

5,879

panowie duzo prosa mi powschodzilo wraz z trawa zasiana we czerwcu co robic/

5,880

Pryśnij! Tylko nie chwastoxem