Odp: GG FORUMOWE
Skoś jak urośnie i skręć w balota. Trawa sobie poradzi chwastnica drugi raz nie wyjdzie
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 293 294 295 296 297 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Skoś jak urośnie i skręć w balota. Trawa sobie poradzi chwastnica drugi raz nie wyjdzie
Grzesiu z samochodem tak miałem jak kupiłem że około 2 mce ciągłości mi brakowały i żadne dodatkowe koszta nie poniosłem
Ale ubezpieczyłeś tego samego dnia?
Jak go kupiłem to miał silnik kaput i dość długo stał. Po około miesiącu od kupna polisa się kończyła. Przyszło pismo od dotychczasowego że jak nie zapłace na przedłużenie to automatycznie znaczy to to że nie chcę z nimi przedłużac. O wszystkim zapomniałem i dopiero jak samochód był zrobiony to się skumałem że około 2 mce jest bez OC. Nawet babka z biura ubezpieczeń straszyła że mogą być jakieś sankcje ale mówi że trza być dobrej myśli. No i się udało
no właśnie trzeba być dobrej myśli
i znowu zakłady ubezpieczeniowe mają większe prawa niż ludzie nie pojmuje poco komu ciągłość przecież to nie zus ?
my dzisiaj opłacaliśmy oc za samochód ale poszlo w góre masakra najtańsze co wyrwaliśmy to 521zł kosmos za samą podstawową stawkę
Na 500 plus trzeba się skladac wiec taniej juz nie będzie
mi dzis za forsza 69zl przyszlo do placenia
Mam problem z kompem jak włączam mam datę 1 stycznia 2002 , zmieniłem w biosie na aktualną zapisałem włączam ponownie znów 2002 ktoś wie co może być przyczyną ?
Bateria na płycie?
jak wyżej - zacznij od baterii.
Ok muszę kupić nową tylko czy do każdego pc są uniwersalne te baterie czy muszę podać typ płyty głównej ?
uniwersalne (takie same jak np w pilotach do toyoty) na wierzchu masz numer
http://www.topagrar.pl/articles/aktualn … yskiwacza/
no to udało mi się dobrą dniówkę zaliczyć
Gratulacje !
Brawo Ty ! :dance::brawo:
:brawo::brawo::brawo::brawo:
Ale napisz co i jak na tych "zawodach".....
No i super ,tak trzymać.Brawo.
Gratulacje!!!!
Strony Poprzednia 1 … 293 294 295 296 297 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo