5,941

Odp: GG FORUMOWE

czy warto kupić piłę z super marketu? piła partner ponoć to licencja husqvarny.
kompletnie się na tym nie znam, powaliło mi drzewa i muszę posprzątać, jakie to powinno być mocne? czego na pewno nie kupować?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

5,942

Ja kupiłem za 150zł i piłuje do tej pory... A przepiłowała przez 2 lata 200-250m drzewa... Kup samą prowadnice z łańcuchem to ile trzeba zapłacić.. Jak to mój tata mówi jak za tyle się kupi całą piłe to nawet nie żal rzucić w krzaki... W nich silniki są dobre tylko osprzęt chrenowy.. Ale idzie smile

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

5,943

Popieram. Jak nie tniesz co dziennie po 8 godzin to tylko chińczyka za 150zł-250zł
Szwagier kupił markową nie popracował dużo i zaczeły się problemy. Ja chinolem tobie tyle co on i skróciłem łańcuch i wymieniłem szarpak

5,944

my tez mamy taką z biedronki za ok 200 coś zł dla naszych potrzeb też potnie tylko nie ma komu siąść i łańcucha naostrzyć to się tępa czasami pomęczy jak trzeba na ognisko naciać i też działa olej przepalony do prowadnicy do mieszanki taki czerwony albo miksol zalezy co pod ręką i też tnie nie narzekamy.

Nie ma to jak FORTSCHRITT

5,945

kurcze 4 dni temu mineło jak już 2 lata na forum jestem oby dalej tak bylo

5,946

Panwie jest ktoś z okolic miejscowości Nowogrodziec? Mam interes...

5,947

kto ma najblizej do czech słowacji albo litwy??może by po nasiona rzepaku skoczył zaprawione??

5,948

kup Astep bayera i zapraw sam

5,949

w ubiegłym sezonie znałem takich co zaprawiali calypso apaczem etc. i efekt był mizerny.
co do statystyki :rzepak wymłócony sprzedany wilg 7,6 do 8.6 plon(podobno jeden z lepszych) 2,9t/ha- mój najgorszy wynik odkąd gospodarze.ceny nie znam dałem na skład

5,950

Z Litwy to dokładnie skąd ?

+33 / -0 (chyba wink)

5,951

gdzie masz najbliżej?

5,952

np Mariampol / Łoździeje / Kalwaria

+33 / -0 (chyba wink)

5,953

ile zaśpiewać za miskę olejową forsza bez chłodnicy ?

5,954

3,50zł za kilo smile

5,955

100 i ani grosza mniej!

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

5,956

jest ktoś na forum co ma wahacze tylne do malucha i chciałby się dogadać ze mną ? szukam do projektu i zależy mi na tym aby cenowo nie było kosmosu bo liczę się z groszem teraz

5,957

mam malycha siedzi w pokrzywach, ale teraz nie mam czasu go kręcic

Rolnik z powołania:-)

5,958

spoko jeszcze pojadę na pobliski szrot zobacze co mi wymyślą jak nie zgłupieją z ceną to tam wezmę jak nie będe szukał dalej

5,959

Ja z miłą chęcią kupię malucha z lat 80siątych  na  niklowanych zderzakach

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

5,960

takie zderzaki u mnie leża i czekają na szczęsliwego kupca
ja osobiście zbieram podzespoły malucha bo robie buggy 126 wiec dlatego pytam o poszczególne elementy