6,061

Odp: GG FORUMOWE

MAREKPE napisał/a:
Karol323 napisał/a:

Welger lb 250?

Wał Wom inaczej idzie

A to nie ma regulowanego dyszla może? Górny czy dolny zaczep? Nie wiem ale mi Najbardziej ta właśnie prasa pasuje smile masz zamiar kupić?

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

6,062

Kupić to duże słowo, wziąć i przywieźć bardziej odpowiednie.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

6,063

smile

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

6,064

Kupiliśmy dziś Case 1056xl z 91 roku smile)

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

6,065

W zamian za mx?

6,066

klasyk....;) pochwal się

6,067

Jak sprawują się w ciągnikach opony bez dętek? Kupiłem 2 zaworki do nowych starych opon, bo na  wcześniej w jednej co chwilę opona przecierała mi dętkę. W kombajnie mam bez dętek, ale chodzi 2 tygodnie w roku to nie ma bardzo porównania dobrego.

6,068

Co do opon to przypomniało mi się jak u henia maja bigos z oponami w lexionach. Wszystko takie ładne piękne super a opony się przesuwaja na feldze... Problem jest, nie wiadomo jak długo to wszystko wytrzyma a nikt nie poczuwa się do odpowiedzialności w czym jest problem...

E 516 na części
Telefon 695 076 269

6,069

Rant nie trzyma opony na feldze i przekręcają się? Ja kupiłem już zaworki i do forszaja opony 600/65/r34 będzie smok big_smile

6,070

Niech przynitują opony do felg wink

6,071

Opony się obracają jak ktoś chce zrobić opony bezdętkowe na felgach dętkowych i nie trzyma i się ślizga ...

Nie no MX zostaje   a Zetora sprzedałem bo po prostu miałem go dość   wolny niski do oprysku   wspomaganie  tragiczne i bez przedniego napędu ...  gdzie po miękkiej ziemi miał problem uciągnąć brony bo po prostu się zakopywał

w środę będę miał go na podwórku  prosto z niemiec to się pochwalę

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

6,072

A czym na oko różnią się takie felgi? Poza tym o tak do rantu ciśnienie dociśnie, to chyba tylko różnica taka, żeby powietrze nie schodziło... W kombajnie wygladają tak jak w 323 i niec się nie dzieje. :hmmm:

6,073

Z tymi obracającymi się oponami to jakaś grubsza sprawa. By musieli założyć frezowane felgi jak w ładowarkach. Jednego co mają 780 to nie ma problemu bo na gąsienicach smile

E 516 na części
Telefon 695 076 269

6,074

w johnie jest tak ze na feldze byly takie roweczki wyprasowane dosć gęsto cos tak jak by nafrezowane i tam były bezdętkowe wielkie opony a jak zmienialiśmy na węższe to wkładaliśmy dętki i nic się tez nie dzieje a ciagnik w lesie robi

Nie ma to jak FORTSCHRITT

6,075

http://www.agropolska.pl/technika-rolni … html#a88e8
Ktoś z forum brał tam kiedyś udział?

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

6,076

Oj żeby to było w mojej gminie to fastrac by się pocił .......

6,077

ciekawe co to za 323.  4 cyl turbina. silnik ifa?

6,078

Krzysiek to 6 cylindrów i 170 KM.

6,079

Jakby to był na zwykłej ifie to bym sie zaśmiał że mocniejszych w tyle zostawił.ale patrząc z innej strony to znów najtańszy sprzęt wygrał.

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

6,080

Zawsze można powiedzieć że co z tego że sprzęt gwiazda jak kierowca pizda....