Odp: kupię mdw 514
Leszek zboczę jak wyjdzie mi sprawa z tym polem. Rozumiem ze cena do negocjacji
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupię mdw 514
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Leszek zboczę jak wyjdzie mi sprawa z tym polem. Rozumiem ze cena do negocjacji
Panowie co sądzicie o tej e514? Jestem nia zainteresowany tylko wydaje mi się ze jest malowana. Co uważacie? http://firma-robex.otomoto.pl/ czy lepsza jest ta http://rt.otomoto.pl/ ?
Ładnie wygląda ale malowana na 100 %
Właśnie mi się tez tak wydaje
A mi się wydaje ze zdjęć że nie malowana, ale aby to stwierdzić na 100% to trzeba by było ją zobaczyć na żywo
nie wydaje się wam ze mająć 60 tys na wydanie nie lepiej szukac dominatora?
Żeby chociaż miały stół do rzepaku...
Nie chce dominatora, bo nie ma co ukrywac za 60tys to nie będzie jakis szał. Mam dwie e514 i sporo roznych części więc nie interesuje mnie nic innego. A na moje hektary to 514 jest wystarczajaca. Nie potrzebuje większego bo ludzie mają małe pola A po drugie są problemy z przejazdami. Trochę nie pasuje mi ten heder 3.6 wolę 4.2 ale w życiu nie można mieć wszystkiego 😀
to pytanie drugie dlaczego warto dac za MDW 60tyś jak zwykłe 514 mozna ładne kupic za 30-40 tyś?
inna kabina i silnik... 20-30 tyś więcej
za 60 tysi można kupić ładną saxonię na perkinsie i joju
Uwierz ciezko kupic ladne mdw za 30-40 tys. Czasami sie trafiaja. Zalezy co dla kogo oznacza pojecie ładne. Dla mnie ładna mdw to musimy mieć maxymalnie 2000tys mtg oryginalne ( co widać jest po stanie) i pierwsza farbe. Co tu ukrywac to nie samochod po ogledzinach kazdy jest w stanie okreslic autentycznosc przebiegu. 8 lat temu kupiłem mdw z przebiegiem 1400mtg z dani. Przez ten czas wymieniłem pasek jezdny, pasek od mlocarni i łożysko na podajniku i nic się nie dzieje. Ma teraz grubo ponad 2tys. Nie ma jakiś dziwnych luzow popekanego targanca itp. Rzeczy. 90% e514 na olx.pl jest po prostu już zarzniete co widać już po zdjęciach.
Bierz mojego za 50 oddam a nie ma sie za bardzo do czego przyczepic. Przebieg okolo 1800.
A mi się wydaje ze zdjęć że nie malowana, ale aby to stwierdzić na 100% to trzeba by było ją zobaczyć na żywo
Zobacz np. na zdjęcie gdzie pokazany jest dół kombajnu, widać że w miejscu uszczelnienia wanny są zacieki farby
Mojego jak kupiłem miał 1800 mth. Teraz po 4 niepełnych sezonach bo jeszcze została kukurydza ma 2200. Stan jest dobry tylko blacharka z zawnątrz nie wygląda super bo musiał wcześniej dużo stać pod chmurką
Uwierz ciezko kupic ladne mdw za 30-40 tys. Czasami sie trafiaja. Zalezy co dla kogo oznacza pojecie ładne. Dla mnie ładna mdw to musimy mieć maxymalnie 2000tys mtg oryginalne ( co widać jest po stanie) i pierwsza farbe. Co tu ukrywac to nie samochod po ogledzinach kazdy jest w stanie okreslic autentycznosc przebiegu. 8 lat temu kupiłem mdw z przebiegiem 1400mtg z dani. Przez ten czas wymieniłem pasek jezdny, pasek od mlocarni i łożysko na podajniku i nic się nie dzieje. Ma teraz grubo ponad 2tys. Nie ma jakiś dziwnych luzow popekanego targanca itp. Rzeczy. 90% e514 na olx.pl jest po prostu już zarzniete co widać już po zdjęciach.
Piasłem ze zwykłą 514 ładna mozna kupc za 30-40 tys a nie MDW.
Jaki silnik jest w MDW to w zwykłej z tego co kojarze to zwykła ifka jak w ciagnikach
Pajej a nie myślałeś o czymś takim jak ja mam? Części dostępne i ceny też znasz. Po polu śmiga nieźle. Jak przejrzałem w zeszłym roku to 2 sezony praktycznie bez awarii. Spalanie jak w bizonie. Jedynie klimy brakuje.
to jest z tych samych lat co mój wiec dlaczego ma lepiej chodzic? i jeszcze ten wygląd...
Miałeś szybciej kosić, do tego kabina komfortem jak w e 514 także nie wiem czym się różni. Jak chcesz szukać ładnego to już nie te roczniki. Ja chciałem kupić maszynę co będzie szybciej pole sprzątać a nie wyglądać... i cenowo też dobrze wypadają.
z szybkościa koszenia przemyslałem sprawe i stwierdziłem ze co z tego jak kombajn bedzie szybko kosił jak dmychawa nie nadąży do silosa sypać. Najlepiej byłoby gdyby nie było przestojów. teraz na spokojnie jak sie nie psuje za wiele kosze 5-7ha dziennie gdyby czyli te 40ha w tydzień dałbym rade tylko te awarie...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » kupię mdw 514
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo