Odp: GG FORUMOWE
Bez przesady że sprawdzają, każdy urząd ma już dosyć roboty związanej ze sprawdzaniem donosów... A jak już sami mają patrzeć po internecie to w innych babskich sprawach
Telefon 695 076 269
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 305 306 307 308 309 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bez przesady że sprawdzają, każdy urząd ma już dosyć roboty związanej ze sprawdzaniem donosów... A jak już sami mają patrzeć po internecie to w innych babskich sprawach
czyli śmiało na olx moge skrobac ogłoszenie
A szczegóły do omówienia na miejscu i tyle...
To ja też Cię postraszę. Istnieje jednak możliwość że do pracy zgłosi się agent US
Pajej Ty taki katolik i do roboty na czarno murzynów szukasz? Wstydź się i Twój proboszcz z parafii.
Dario dawno Cie nie było. odpowiem tak "kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień"
Pajej Ty taki katolik i do roboty na czarno murzynów szukasz? Wstydź się i Twój proboszcz z parafii.
ale wiochom zaleciało
Nic bardziej mylnego.W policji skarbowej jest spec komórka od weryfikacji ogłoszeń.np vatowiec ogłasza maszynę za 100 tyś.a fak vat do US wpływa za 50tys sami cię wezwą jak to się stało,aż się zdziwisz.:uuuu:
Ta... A świsrak siedzi i zawija je w sreberka.... Z doświadczenia czy sam to wymysliłeś? Bo nie mówie że noe wezwą, ale po weryfilacji faktóry zakupu ze sprzedażową i uwzględnienu stopnia amortyzacji. System im sam pokaże czy jest ok cczy tez nie.
Ok... + ocet do tego ?
lepszy siarczan amonu z 4 kg/ha
@Pajej poczekaj ide po kamień
@tomek1974 odpowiem tak: odezwał sie miastowy naziol.
Ale kamień z napisem LOW..........
To oczywista oczywistość oczywiście oczywista
Takie pytanie jakie Pajej zadał jest dla mnie prowokacją ormowca, tego sie nie robi na forum publicznym.
spoko ormowcem nie byłem za młody jestem
@Pajej poczekaj ide po kamień
a ja odpowiem tak odezwał się wsiowy ciołek
:dance:
Dario napisał/a:@Pajej poczekaj ide po kamień
a ja odpowiem tak odezwał się wsiowy ciołek
dajcie sobie po razie i sie uspokójcie :box:
u was też tak sucho i gorąco ??
orając pod rzepaki ani grama wilgoci ... ora się suchą ziemię można powiedzieć popiół
pociesze Cie u mnie też sucho i patelnia
taaaa, a u nas dopiero trzy dni bez deszczu, a zboża stoją na polach....
Strony Poprzednia 1 … 305 306 307 308 309 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo