6,201

Odp: GG FORUMOWE

bliźniaki mam swoje wiec chcę je wykorzystać
deptania będzie 2 dni jakiś czas temu jak pierwszy raz deptaliśmy to ojciec wziął 150 za całość i goscia paliwo teraz pierwsze gadki byly jego paliwo i 100 na dzień tak ze nie wiem czy to dobre wyjście czy nie?

Nie ma to jak FORTSCHRITT

6,202

czyli przy 10 godzinach deptania dostajesz 10 zł za godzinę - złoty interes ale dla tego który Cię wynajmuje. Jak dobry sąsiad to jedziesz za darmo jak usługa to poszukaj cennika usług i kasuj tyle ile się należy.

gg 5118068

6,203

jak paliwo jego to się zastanów ile chcesz za swój poświęcony czas czy flaszkę czy 400zł.

6,204

maszyna  swoje musi pojeździć sprzegło wciskać milion razy  wajchy od biegów równie często ... bliźniaki ?? rozkład masy  czyli słabe ubicie ..
10zł na godzinę z własnym paliwem to kretynizm ... jego paliwo  twój czas i maszyna 500 do kieszeni i możesz robić  inaczej bo za 100 czy 200 to ja wolę w koło domu coś zrobić a niech inni siedza i tam grzebią ...

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

6,205

Dziś zacząłem orkę pod żytka i jest tragedia. Posusz afrykański i kurz jak cholera. Żeby było gorzej to gnojówka wyschła i na 6 klasie orze się jak na suchej IV. Posklejało się i sucho jak pieprz sad

6,206

Ja kończyłem u wuja podorywke po owsie bo mu ciągnik nawalił to pług siedmioskibowy skakał jakby ciągnąć go po betonie.

6,207

znajomy dobry paliwo odrazu powiedział ze jego moja maszyna i ja bliźniaki jescze się okaże czy je zapne jak zdąrze koła poskładać  ale jeszcze temat niedopiety trzeba usiąść i pogadac takie hasło rzucił a ja przeliczam puki co do koszenia jeszcze 2 tyg a ten tydzień jestem nieosiagalny potem wracam jak ogarne ciagnik to pomyśle ile ma wyjsć 2 dni deptania sąsiad ok 4km ode mnie przyjdzie czas sie dogadam to odpale ciągnik i pojade nie dogadam sie to bedzie sobie dalej stał jak stoi

6,208

Jakby ktoś potrzebował opony do forszaja 520/70/r34 to mam jedną dobrą do sprzedania. Bieżnik ok 2,5cm muszę zmierzyć. Cena do zaproponowania. Druga opona z takim samym bieżnikiem tylko zamięta. Mogę podrzucić zdjęcia. A i na dniach prawdopodobnie będę mieć na sprzedaż opony 650/65/r38 jednak bieżnik koło 1.5cm tylko. Jakby komus trzeba byłoby na sztukę.

6,209

Grzegorz89 napisał/a:

Jakby ktoś potrzebował opony do forszaja 520/70/r34 to mam jedną dobrą do sprzedania. Bieżnik ok 2,5cm muszę zmierzyć. Cena do zaproponowania. Druga opona z takim samym bieżnikiem tylko zamięta. Mogę podrzucić zdjęcia. A i na dniach prawdopodobnie będę mieć na sprzedaż opony 650/65/r38 jednak bieżnik koło 1.5cm tylko. Jakby komus trzeba byłoby na sztukę.

też mam 2 takie opony na handel te duze 650/65 R38 jak by ktoś szukał w warminsko mazurskim

6,210

tomek 323 napisał/a:

chłopaki jak już pewnie niektórzy sie powoli szykują do koszenia kukrydzy tak i ja powoli się szykuje do ugniatania kiszonki moim forszajem ile krzyknac za dzień deptania moim forszem z dodatkiem bliźniaków na tył i paliwo goscia u którego bede robił?

więc tak bliżniaki nie potrzebne, zabezpiecz dobrze duł czyli sprzęgło i jakieś wężyki i gwarantuje ci że na następny rok już nie pojedziesz bo popsujesz na pewno lewarek od biegów albo sprzęgło smile

6,211

Co ma tam popsuć w kiszonce z kukurydzy? Nie mówię jak kiszonka z trawy ale u brata odkąd pamiętam robimy z trawy i nic się nie stało

E 516 na części
Telefon 695 076 269

6,212

tomek1974 napisał/a:
tomek 323 napisał/a:

chłopaki jak już pewnie niektórzy sie powoli szykują do koszenia kukrydzy tak i ja powoli się szykuje do ugniatania kiszonki moim forszajem ile krzyknac za dzień deptania moim forszem z dodatkiem bliźniaków na tył i paliwo goscia u którego bede robił?

więc tak bliżniaki nie potrzebne, zabezpiecz dobrze duł czyli sprzęgło i jakieś wężyki i gwarantuje ci że na następny rok już nie pojedziesz bo popsujesz na pewno lewarek od biegów albo sprzęgło smile

jadę swoim będe robił sam więc uważam na ciagnik ojca jak bym puścił to by się mógł popsuc ale ja sam dbam o forsza jak o mało co już deptał kiche i nic mu się nie działo sprzęgło ma nowe a lewarek w razie co to na strychu drugi lezy więc jak się ułamie to zmienie i dalej wio

6,213

Jak na bliźniakach to na tył obciążnik minimum 1 t

6,214

OJanusz byłym dziś w twojej okolicy, myślałem że u mnie susza jak cholera. Skorygowałem swoje myślenie.

6,215

Panowie co polecacie na dolewke do forsza 323 do skrzyni nie musi byc coś ekstra g górnej półki bo i tak to tu to tam się leje a to jakis wąż strzeli, coś taniego a żeby odrazu ducha nie wyzionoł na nim.

6,216

androl napisał/a:

OJanusz byłym dziś w twojej okolicy, myślałem że u mnie susza jak cholera. Skorygowałem swoje myślenie.

A co porabiałeś w moich stronach i czemu nie skręciłeś do mnie?

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

6,217

Taki mały gadżet kupowałem w agristalu, no wiesz teraz czas gorący, w luźniejszym terminie zajadę do Ciebie.

6,218

Ja byłem wczoraj w Ciechanowie to tam susza, kukurydza uschnięta, pola zaorane kurzą się, a u mnie 2 wtopy podczas orania i prawie kombajn się utopił. W niedzielę 26l/m2 spadło.

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

6,219

Andre, no właśnie myślałem że u mnie susza, od Płońska w kierunku płocka qq są w większości całkowicie żółte, liście buraków całkowicie oklapłe, kilku orało to nic mokrej ziemi nie wyrzucali.

6,220

A właśnie, jadąc od strony Nidzicy do Mławy i dalej w stronę Ciechanowa, są takie pola z brunatno-czerwoną rośliną, miejscami skoszone, miejscami nie, co to za rośliny?

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile