1 Ostatnio edytowany przez Karol323 (2016-09-14 19:20:45)

Temat: Zaczep Tylni D47

Witam smile

Poszukuję czegoś takiego http://www.sklep.mizar.com.pl/images/wa … 5361bc.jpg a nowe to takie trochę nie tanie... Może komuś jest zbędny zaczep i chce sprzedać? Bo jechałem i zauważyłem że przyczepy drugiej nie mam.... :nie_wiem: ale dobrze że to było na polu....

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

2

Odp: Zaczep Tylni D47

dobrze że nie skapnąłeś się w domu tongue

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

3

Pilna sprawa?mam taki zaczep tylko nie wiem czy da się tą nakrętkę odkręcić bo tak leży kilka lat w garażu jak go ze złomu przytargałem.

4

Tak średnio Pilna. Jak chcesz to zobacz czy się da. A jak dużo roboty to nie męcz sie smile

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

5

marczi80 napisał/a:

Pilna sprawa?mam taki zaczep tylko nie wiem czy da się tą nakrętkę odkręcić bo tak leży kilka lat w garażu jak go ze złomu przytargałem.

Grzejesz nakręciore palnikiem punktowo w jednym miejscu i musi iść

6

albo przeciać nakrętkę wyjąć co włąściwe a nakrętke nowa dokupić wyjsć jest wiele

Nie ma to jak FORTSCHRITT

7

Ja to wiem panowie tylko czasu trochę brak na takie rzeczy dlatego pytałem czy bardzo mu się spieszy.

8

Trza było go w niedzielę wziąć to bym podgrzeli  wink