Odp: Sprzęt komputerowy
CBŚ już wie że się interesujesz wyłudzaniem VAT....... :-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Sprzęt komputerowy
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
CBŚ już wie że się interesujesz wyłudzaniem VAT....... :-)
przymierzam się
No to uważaj !!! bo Al Capone wpadł na podatkach.
uśmiejecie czemu przeglądarka szwankowała ano bateria siadła i przestawił się czas i data
mam problem z drukarką hp 1510 po napełnieniu kartridży nowym tuszem po pewnym czasie już nie widzi tuszu tylko puste i nie chce drukować może wiecie gdzie można kupić chipa.
pod żadnym pozorem nie kupujcie drukarek hp jak tusze się skończą to trzeba wymienić na nowe o one kosztują co druga drukarka ,może znacie jakieś drukarki gdzie można spokojnie dolać tuszu i nie liczy kartek ?
pod żadnym pozorem nie kupujcie drukarek hp jak tusze się skończą to trzeba wymienić na nowe o one kosztują co druga drukarka ,może znacie jakieś drukarki gdzie można spokojnie dolać tuszu i nie liczy kartek ?
Drukarki brother seria dcp tusz za grosze zabezpieczenie przed zasychaniem jak nie drukujesz
Mam Epsona tusz kosztuje 1,30 za 19 ml wchodzą 4 kolory jak jest dobra promocja to i po 0,80 groszy można kupić.
ja do hp dolewam, ale tylko czarny w kolorze nie drukuje
Ja mam hp to tusze oryginał po 30zł i ponad 500 stron wychodzi. Miałem Canona tusz 110 i tylko do 200 stron.
dzięki za poradę tylko ta cena boli 400zł
Jak chcesz to za 300 zł możesz mieć laser czarno biały. taką dużą krowę z opcją drukowania dwustronnego HP laserjet 4250 lub podobną. Zazwyczaj tonera starcza jeszcze na w huj długo brat 4 ryzy papieru przepuścił i dalej chodzi i o prochy nie krzyczy. Dysze nie zasychają bo ich nie ma. A w razie co może posłużyć jako klocek pod tylną oś kombajnu żeby opony przez zimę się nie odkształcały, to jakieś 20kg złomu... Wydaje mi się że za 300zł mogła by być taka już u Ciebie. JA po znajomości dostałem taką za 200zł Nie wiem czy wystarczy tej znajomości na kolejną taką w tej cenie
Jak chcesz to za 300 zł możesz mieć laser czarno biały. taką dużą krowę z opcją drukowania dwustronnego HP laserjet 4250 lub podobną. Zazwyczaj tonera starcza jeszcze na w huj długo brat 4 ryzy papieru przepuścił i dalej chodzi i o prochy nie krzyczy. Dysze nie zasychają bo ich nie ma. A w razie co może posłużyć jako klocek pod tylną oś kombajnu żeby opony przez zimę się nie odkształcały, to jakieś 20kg złomu... Wydaje mi się że za 300zł mogła by być taka już u Ciebie. JA po znajomości dostałem taką za 200zł Nie wiem czy wystarczy tej znajomości na kolejną taką w tej cenie
swoją drukarkę w chwili słabości rozwaliłem bejsbolem więc na razie muszę odpocząć od nich ale jak kupie to dam już to 400zł i będzie spokój na dłużej
jeśli kupujecie atramentówkę to raczej brać taką gdzie wszystkie tusze są osobno, bo nie wszystkie kolory wychodzą w tym samym czasie
Panowie jest taki problem nie z kompem tylko z internetem... Normalnie po włączeniu laptopa jest ok się włącza przeglądarkę no i wyskakuje że nie wyszukuje strony... Zaglądam do połączenia z internetem a tu status OGRANICZONY... Wiec włączam wyszukiwanie błędów i wyskakuje ze " Serwer DNS nie odpowiada " co to za przyczyna może być ? A na drugim laptopie jest wsio ok... Dodam że to jest win 8...
Może ręcznie masz ustawione adresy serwerów DNS w ustawieniach chyba karty?
Ja mam coś podobnego, na lapku wi-fi nie mam, a np. telefony mają. U mnie pomaga reset modemu, tj. wyłączyć, 10s poczekać i włączyć.
u mnie przegladarka hrome swiruje wyskakyja zakładki ze stronami jakimiś zakładami bukmacherskimi, lub takie co antywirus blokuje. jak kliknę na dowolne miejsce dowolnej strony np. twgo forum to wyskakuje po kilka takich zakładek
Znaczy, że coś Ci sie doinstalowało.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Sprzęt komputerowy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo