6,281

Odp: GG FORUMOWE

gdzie te nasze rozmowy o zaprawach do zboża bo chciałem dopiać parę słów

6,282

żyto

6,283 Ostatnio edytowany przez Andrew89 (2016-10-10 00:33:33)

Najpierw owies potem żyto a później w nawozach  donasiennych .  Może któryś z naszych moderatorów z uprawnieniami na przenoszenie postów spiął by to w jednym poście '' zaprawy i zaprawiarki'' ???  :nie_wiem:

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

6,284

Krzysiek jest u was w okolicy szaman władający uszczelkami pod głowicę do 4vd? Czy bierzesz od razu łot Piotrka.?

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

6,285

Panowie mam pytanie. Jestem w stanie zrobić mały komputer do pomiaru prędkości z koła na czujniku indukcyjnym z dokładnością do 0,1km/. Czy bylibyście czymś takim zainteresowani i jeśli tak to ile byście chcieli na to wyłożyć?

6,286

Do opryskiwacza na pewno by się przydał taki prędkościomierz.

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

6,287

zrób komputer do dozowania nawozu płynnego do kultywatora to chętnie bym zamówił. Elektrozawór + przepływomierz+czujnik prędkości-jak w w opryskiwaczu ale tylko jedna sekcja

6,288

Wyłożyć oczywiście jak najmniej big_smile gdyby nie wyszło to majątek to nawet kilka sztuk bym wziął wink

6,289

Ja jestem zainteresowany a wyłożę 1zł to ty mów ile to kosztuje u Ciebie

6,290

12zł kosztuje do rowera ten czujnik i jeszcze pokazuje datę godzinę i przypłynoł z Chin to też jest ważne. A jaki on jest dokładny to tylko chińczyk wie co go składał.

6,291

mam w c360 prędkościomierz od roweru. Magnes na bębnie hamulcowym, czujnik we wywierconej dziurce w pochwie. Do opryskiwacza bajka.

6,292

dziurka w pochwie........ wink

6,293

aj sie czepił... a i do tego unijna bo bez zarostu smile

6,294

Miałem w mf od roweru. Piekna sprawa. Skalibrowane dysze dokładny barometr i prędkościomierz i opryski wychodziły jak w aptece, ale pryskałem ugór na który rosły krzaki i się rozpierd....

6,295

Cena komputer do pomiaru prędkości wyniesie około 250 zł. Na zestaw składa się komputer o klasie szczelności IP66, złącze 3 pinowe typu JD lub złącze zapalniczki, czujnik indukcyjny z kablem oraz uchwytem montażowym. Możliwe jest obniżenie ceny o 50 zł, ale na chińskich elementach niewiadomego pochodzenia. Co o tym sądzicie ?

6,296

Pokombinuj aby w komputer można było wbić szerokość roboczą wtedy pokaże ha.

6,297

Jak najbardziej. Taka funkcja jest w planach.

6,298

Jakiś szkic ,foto ?

6,299

No i oto chodzi żebyś kombinował ,bo sam czujnik prędkości z zegarkiem 12zł.

6,300

Do tego jakieś złącze na czujnik który będzie załączał liczenie hektarów, np po opuszczeniu podnośnika, albo włączeniu opryskiwacza i pewnie bym się pisał.