Odp: Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
no niby tak o co im chodzi skurwysynom sie nie mają czego *** waha do góry oc do góry części aut ceny z kosmosu sie *** pajace
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 53 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no niby tak o co im chodzi skurwysynom sie nie mają czego *** waha do góry oc do góry części aut ceny z kosmosu sie *** pajace
Ja w tym roku wszystko połaciłem z 30-40% drożej niż rok temu i co to ma jeszcze zdrożeć?
No to już jesteś po podwyżkach, ja opłacałem wszystko jeszcze przed, to tylko z kupioną w sierpniu Astrą miałem zagwozdkę czy wypowiedzieć dotychczasowa umowę czy kontynuować, ale 100 taniej jest kontynuować.
Tomuś nie przeklinaj bo to nie pasuje do Ciebie.
W marcu opłacałem busa to już było 300drożej. A to co powiadają to kolejne podwyżki są.
Ja w lipcu płaciłem jeszcze po staremu, ale ofertę dostałem w czerwcu przed podwyżką i opłaciłem w czerwcu. Za Transita wyszło 630 zł na rok samo OC
Po staremu ducato 2.8 mnie kosztowało w marcu 2015 480zł. W marcu 2016 w tej samej firmie i na tych samych zniżkach 770zl. Ile teraz bedzie? W listopadzie mam peugeota 307 2.0. Zobaczymy ile w górę.
Cena na dziś w TUW 666 zł z NW na 15 tyś zafira 2,0 dti przy pełnych zniżkach.
Ja w avivie laguna 2,2 z 440 na 600
tomek 323 napisał/a:no niby tak o co im chodzi skurwysynom sie nie mają czego *** waha do góry oc do góry części aut ceny z kosmosu sie *** pajace
Tomuś nie przeklinaj bo to nie pasuje do Ciebie.
masz rację ale zdrazniło mnie to jak kazdego chyba
Cena na dziś w TUW 666 zł z NW na 15 tyś zafira 2,0 dti przy pełnych zniżkach.
To było wyliczenie na telefon, w biurze wyszło o 5 zł więcej. Gdyby to była kontynuacja to - 15%.
Za scenika dwulitrówkę w zeszłym sezonie zapłaciłem 300 zeta z nw a teraz 565 złociszy trochę mię to wkur...ło.:gun:
ja w styczniu kupowałem oc na mazde 323f 2.0 ditd 2000r płaciłęm na ojca z jego zniżkami płaciłem 447 zł a on na swoją mazdę w lipcu 520zł
tak potrze na tv i co tydzień to prognozy OC są wyższe ,mogę płacić jakieś tam pieniądze ale tysiące to już nie może macie jakieś pomysły i jak się ma prawo do płacenia OC za granicą np,w białorusi,ukrainie ,litwie ,rosji,słowacji czy w czechach ?
Też mnie to zastanawia.
Ale to będzie takie nie patriotyczne....
Da się ale trzeba znajomemu obcokrajowcowi sprzedać samochód on tam rejestruje opłaca a ty jeździsz po PL nie swoim autem. Karkołomne !
Na Ukrainie starszego jak 7 lat nie rejestrują
Już chłopaki działają https://www.youtube.com/watch?v=GvG3U7yMnIQ
Na Ukrainie starszego jak 7 lat nie rejestrują
No nie wiem.
Nadszedł czas sprzedać Bejce ... , tylko kto to kupi teraz ?! Macie pomysły na jakiegoś małego, taniego (opłaty i naprawy ) i żwawego 5 drzwiowego popierdalcza co dobrze radzi sobie z EL PE DŻI ? W cenie 2-4 tysie bo raczej więcej nie dostanę za mojego bordowego diabełka .
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 53 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Wybór Auta dla ,, Młodziaka ''
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo