Odp: GG FORUMOWE
to co myślisz ze sprężarka mi sie zaciera i taki opór stawia fakt jak włącze to czuje obciażenie silnik ale bez klimy problem jest dalej ten sam
Robert będę wdzieczny za jakieś ciekawe informacje bo nie mam ochoty kulac sie po "mechanikach" i wysłuchiwac co jest i najlepiej wszystko wymieniac albo cały silnik jest ktos kto sie zna tak z prawdziwego zdarzenia to powierzam mu auto i licze na to ze go uzdrowi
aa i jeszcze bym zapomniał chyba najbardziej istotna rzecz to taka ze jak go kupiłem był zalany opałówką co się dowiedziałem w domu jak filtr paliwa otwarłem i ujrzałem różowe paliwo i gość tak troche sie sam wygadał ze jeździł na opale ale innym autem więc coś mi zaświatało i miałem racje ale dostał lepszego paliwa i wlewałem mu miksolu do paliwa przez kilka tankowań moze coś mu pomogło. zaprowadziłęm go raz do jednego mechanika cos podłubał jakieś błędy pokasował no niby lzej chodzi ale to było po tym jak mu wyczyściłęm cały układ dolotowy - oddałem go na kasacje błędów - odebrałem no juz lepiej mu było mechanik powiedział sam ze to nie jest to co ma być ale jest lepiej nie potrafił podac przyczyny i całkowicie go naprawic i od tamtej pory a właściwie od końca lutego tak sie kulam tym samochodem