Odp: Jaka jutro pogoda?
Grzesiek siła razy gwałt
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Grzesiek siła razy gwałt
Człowiek się chory robi od tej pogody. Roboty nie ma wiele a nie można od ponad miesiąca nic zrobić.... Już się nie myśli ile trzeba, i źle konstrukcyjnie w tym miejscu jest zrobiony....
Też mam dość tego deszczu wczoraj próbowałem orac to nie wszedzie sie dało a marchew czeka na kopanie... o kuku juz nie wspomne
Ja dzisiaj próbowałem kuku dwie próby 39% i 41%
a u mnie biało .....
Ja dzisiaj próbowałem kuku dwie próby 39% i 41%
o to nie tylko moja kukurydza stoi na polu?
U mnie pogoda łaskawa... w miarę.... sianie pszenicy w planach ale inne roboty ruszyły. Mimo kłopotów mam wrażenie że od soboty zrobiłe więcej niż przez cały październik.
O 13-tej skończyłem orkę i zaczęło padać teraz jest już 5 cm mam nadzieję że to jeszcze nie zima bo się będzie dłużyć.❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃
Oj śniegu dowalilo A drzwi mam zdjete że stodoły.... tzn teraz już tylko 1 zostały...
a u mnie rano -7
Listopad ! bywały takie lata że zima zaraz po Wszystkich Świętych przychodziła i już zostawała. W tym roku raczej tak nie będzie.
w nocy -6 teraz -4
u mnie -1 i biało
+3 i pada deszczyk-mżawka
+5 i wszystko topnieje
+5 słoneczko świeci topnieć nie ma co bo jeszcze nie sypało Niedziela-wolne od jutra ruszamy z orką. 2x 303 z b201 6skib.
+3 i pochmurno
umnie rano -9
+5 słoneczko świeci topnieć nie ma co bo jeszcze nie sypało Niedziela-wolne od jutra ruszamy z orką. 2x 303 z b201 6skib.
U mnie 1614 nie da rady potargać 5 skib przy obecnych warunkach, bo na glinie 4 koła w miejscu się ślizgają.
2x303 ale z jednym b201???
ja forszem wyskoczyłem z gruberem w czwartek to masakra, dało się tylko na piachach. Wczoraj udało się szafnąć 4,5ha. jutro jadę się przymierzyć na kolejne 6ha tylko tu problem bo to podmokły teren i niewiem czy da rade..
co do pogody lekki mrozek + słonko za dnia.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jaka jutro pogoda?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo