9,121

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-CID7 … 0728ae7b27 Co myślicie? Podobno facet od 13lat właściciel, kupił nowego belarusa i sprzedaje bo ma mało ha. Podobno wszystko sprawne tylko hamulców brak od momentu jak go ma czyli 13 lat

9,122

opony widac ok z zewnatrz też nie najgorzej hamulce zrobisz sam i jak ma papiery w porzątku to na jakis transport troszke niech opuści i bier

Nie ma to jak FORTSCHRITT

9,123

Gadałem z nim i taniej jak 8,5 taniej nie będzie. Jak zapytałem o silnik to mówi że igła a ciśnienie oleju to nie pamięta. Aku brak.

9,124

do stanu używalnosći na dzień dobry wyniesie cie z zakupem jeżeli odda go za te 8,5 tyś to ok 12 tyś na wyjazd z wiaty wyjdzie
transport, aku, oc zależy do kiedy jest, jakieś oleje, i inne pierdoły,

9,125

Jak Cię bardzo interesuje 303 to w sąsiedniej wiosce jest do kupienia bo wuja kolegi kupił renuwke i chce sprzedać.ceny nie znam ale mogę spytać co jak i za ile?

9,126

A skąd jesteś?

9,127

sądząc po tym co zawarte w opisie to Nakło nad Notecią

9,128

tak jak pisze tomek ,dokładniej okolice Kcyni.
ciągnik stoi w Ustaszewie koło Damasławka.sprawny jeżdżący zarejestrowany i opłacony cena wywoławcza 6000zł.jedynie co to po godzinie orki ciśnienie spada do 0,5 atm.
podobno stan ok.
jutro niby ktoś ma go oglądać więc jak chcesz dzwoń 603838796

9,129

https://www.olx.pl/oferta/fortschritt-e … ead0347f50
Ktoś zna tą maszynę?

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

9,130

masz na niego ochotę?

Rolnik z powołania:-)

9,131

Uuu żeby był bliżej to sam bym go nabył drogą kuna.

R E S P E C T ! ! !

<a href="http://forum.atnel.pl" >ATNEL tech-forum</a>

9,132

Najbliżej mam do tej 514 i to tego nie wygląda źle na pierwszy rzut oka.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

9,133

to bierz ty ja wypatrzyłeś nie bede sie wp....ł

9,134

Jak jesteś chętny to możesz jechać i oglądać, bo ja nie mam zamiaru się napalać, a stoi już chwile na olx więc może nie jest tak pięknie jak się wydaję.

9,135

www.olx.pl/oferta/rozdrabniacz-slomy-fortschritt-e512-e514-sieczkarnia-komplet-elek-CID757-IDhO2Qw.html#771ecfc606 orientuje się ktoś jakiej produkcji jest ta sieczkarnia zastanawiam się żeby pojechać ją zobaczyć tylko czasu brak. Sprzedający kupił ją z 512 z niemiec i nie ma ona żadnej tabliczki. Może ma ktoś taką i się wypowie czy jest dobra.

"Żadna dziedzina nauki, nawet medycyna, nie ma tak dużego wpływu na zdrowie człowieka jak rolnictwo". Pier Delbert

9,136

sawek.1990 napisał/a:

Jak jesteś chętny to możesz jechać i oglądać, bo ja nie mam zamiaru się napalać, a stoi już chwile na olx więc może nie jest tak pięknie jak się wydaję.

ja raczej dozbieram i kupie claasa

9,137

No no za tą cenę to warto pojechać bo kombinowany jest ale zdrowo wygląda! Jak bym miał bliżej to chętnie bym go looknął

9,138

Ja się tam pewno wybiorę i zobaczę co i jak. I może go nabędę, ale wolał bym skończyć wiatę w pierwszej kolejności żeby nie stał na polu.

9,139

Sprawdzi rocznik bo niebieskobiałe to były z pierwszych lat produkcji(514 była produkowana od 1983 roku),po kształcie bocznych osłon i skrzynce na aku to raczej nie 88 rok.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

9,140

Janusz ma rację ale nie do końca bo skrzynki wskazują na to, że to jednak pierwszy wypust. Na moje oko boki kombajnu były malowane na biało, rura wysypu nie jestem pewien i naklejki też inwencja twórcza. Gdyby zdjęcia były dokładne to bym ci powiedział czy cały nie był malowany ale boki na pewno!