Odp: GG FORUMOWE
Mała kasa to jaka? bo mam coś takiego tylko czwórka, ale już bardzo do użytku się nie nadaje jedynie na części, a drugiego w miare ok bym przygarnoł.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 323 324 325 326 327 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mała kasa to jaka? bo mam coś takiego tylko czwórka, ale już bardzo do użytku się nie nadaje jedynie na części, a drugiego w miare ok bym przygarnoł.
Musiał bym ustalić 3,5 lub 4,5 tylko przypiąć i orać.
Mam takie szybkie pytanie .Potrzebuję kupić 6szt. lamp roboczych do ciągnika tylko chodzi mi w technologii ledowej . Co polecacie, co kupić???
Musiał bym ustalić 3,5 lub 4,5 tylko przypiąć i orać.
jak mi zapodasz fotki to ja pokaze znajomemu i zadecyduje czy mu sie przyda i wtedy cena jaka i albo będzie interes albo nie
Dam znać co i jak a jak będzie trzeba to podjadę i zrobię zdjęcia.
ok
Cena to 4 tyś do dogadania jak jesteś zainteresowany to podaj e-mail rano podjadę i zrobię foty i ci podeślę.
Cena to 4 tyś do dogadania jak jesteś zainteresowany to podaj e-mail rano podjadę i zrobię foty i ci podeślę.
tomaszjurak@o2.pl
Zdjęcia poszły jak kto zainteresowany to jest jeszcze siewnik FAMAROL 4 M i Agregat z wałkami 5 lub 6 metrów.
Ile za famarola? Jaka skrzynia, redlice?
Ceny nie znam skrzynia bezstopniowa redlice stopkowe.Zdjęcia zrobiłem dla mocno zainteresowanych wyślę.
A ten agregat to jaki?
Podaj e-mail to ci wyślę. Lech z Expomu to to samo lub podobny .
Dziś kupiłem wycinak Triolieta ( w końcu ! ) i posiada maly luz na ramce co chodzą 3 kosy. Macie jakiś pomysł to zlikwidować? No i cieknie 1 silowniczek ale zestaw naprawczy mam gumek....
Podaj e-mail to ci wyślę. Lech z Expomu to to samo lub podobny .
ojanusz@op.pl
A cenę znasz?
Napiszcie proszę jakie lampy ledowe są dobre chodzi mi o szperacze te robocze.
Ja mam na ciągniku zawieszone 30 różnych i nie mogę się zdecydować którą polecić ....
A na poważnie to patrz na moc lumeny i konieczne kolor światła. polecam neutralny i światło dzienne
Jest ktoś z okolic Gubina ?? Wałowice ??
Bo się wybieram w tamte rejony
Napiszcie proszę jakie lampy ledowe są dobre chodzi mi o szperacze te robocze.
ja osobiście nie mam przekonania do lamp tego rodzaju w ciagniku i ich nie stosuję zakładam wyższej klasy reflektory robocze na zarówkę h3 ale nie wstawiam zwykłej tylko z mocno niebieskim szkłem co daje dużo lepsze swiatło od tej zwykłej
scoda19 napisał/a:Podaj e-mail to ci wyślę. Lech z Expomu to to samo lub podobny .
ojanusz@op.pl
A cenę znasz?
Poszły do ciebie.Adres miałem do ciebie ale zapomniałem.Jak spodoba się to zapytam o cenę.
Strony Poprzednia 1 … 323 324 325 326 327 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo