Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
Popraw link bo mi wywala ,że nie znaleziono strony
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 459 460 461 462 463 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na 12 metrów , póki co spisuje się bez zarzutów , on jest na przekładni Raucha.
Jest możliwość w nim żeby dorzucił na 15m?
Hmmm gdybyś dał większe obroty na womie i może dłuższe łopatki to pewnie dorzuci ale nie wiem jak to by było w dokładnością...
https://www.olx.pl/oferta/kombajn-zbozo … fdcae92e5c
Wiesz co Pajej ,Dziwię się że jesteś kawalerem bo jeśli chcesz kupić takie cudo to masz JAJA !!!
Ja bym się nie odważył ....
znalazłem wrzuciłem ale puki co to bardziej mysle nad forszajem, co nie zmienia faktu że mam co w spodniach nosić
Nie wiem czy się starzeje ale maszyna która musi być sprawna w 100% przez 2 tygodnie w roku nie może być klamotem do którego specjalistyczne części są w muzeum ......
Już wolał bym jakiegoś rekorda w dobrym stanie .....
Mi on wygląda na ogarnięty z grubsza po pożarze.
Mając coś więcej niż 30 ha nie patrzył bym się na takie wechikułu .. bizony hmm nie wielał bym forsza 514 bardziej ma to sens ...
https://www.olx.pl/oferta/kombajn-forts … 7b1a3cba22
Pajej tu masz bliżej siebie i to e514
nie wiem czy to ten sam, ale mam znajoma z tej miejscowości i podpytałem jej a ona mnie przestrzegała przed jakims forszajem z tej wiochy
Wiesz co Pajej ,Dziwię się że jesteś kawalerem bo jeśli chcesz kupić takie cudo to masz JAJA !!!
Ja bym się nie odważył ....
musisz zawsze pisać takie głupie komentarze !!!
koseś napisał/a:Wiesz co Pajej ,Dziwię się że jesteś kawalerem bo jeśli chcesz kupić takie cudo to masz JAJA !!!
Ja bym się nie odważył ....musisz zawsze pisać takie głupie komentarze !!!
Tomek daj spokój uczepiłeś się Kosesia i sie zgrywasz a wszyscy muszą to czytać , skoro Tomek wlazł ci za skóre to trzymaj to dla siebie a nie wszystkim humory psujesz tymi komentarzami
https://www.olx.pl/oferta/siewnik-horiz … 03c006defb
podniesie forsz siewnik waży 2050 kg + tona zboża ?
Jano daj spokój z tym siewnikiem....
PApej co do MF to wiesz gwinty calowe klucze calowe paski calowe łożyska też. Jak się mylę to poprawcie. Bierz 514 i tą laskę co Ci odradza.....
pytam bo u mnie taki leżakuje od 8 lat , miał iść do huty ale szkoda bo za ładny
Krzysiek mylisz się co do MF ,ja mam kombajn mf 36 i w nim nie ma ani jednej calowej śrubki nie wspominając o paskach czy łożyskach. Kombajny mf 31 miały silnik Perkinsa i Valmet , i w Perkisie to calowe są na pewno ale reszta to metryczne . Dodam jeszcze że pozory mylą ,mam ciągnik mf 397 z 1991 roku i był wyprodukowany w Włoszech i poza silnikiem wszystko jest metryczne ,sąsiad ma MF 6110 i był wyprodukowany w Francji i poza silnikiem wszystko metryczne.
Nie podniesie
Siewnika nie podniesie, ale warto na same redlice gdyby miały te rolki dociskowe.
Czyli z MF nie ma zasady? Bo ja takiego widziałem. Nie pamiętam modelu. Poszedł o żyda....
Strony Poprzednia 1 … 459 460 461 462 463 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo