Temat: NATO - organizacja zbrodnicza

Często spotykamy się z głosami jak to dobrze , że jesteśmy w NATO. Jesteśmy bezpieczni bo jesteśmy w NATO. Ja natomiast im więcej odnajduję informacji na temat działań tej organizacji,  odnoszę wrażenie że pełni ona całkiem inną rolę.  Ktoś pod przykrywką organizacji defensyfnej zalatwia sobie brudne interesy. Oto przykład jaki znalazłem niedawno http://wolna-polska.pl/wiadomosci/dlacz … e-2015-09.  Jakiś czas temu czytałem o roli NATO w konflikcie na terenie byłej Jugosławii,  która była sojużnikiem Rosjii. http://www.mysl-polska.pl/node/69

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

2 Ostatnio edytowany przez sarast (2016-11-25 19:33:26)

Odp: NATO - organizacja zbrodnicza

Znałem Układ Warszawski to była dopiero organizacja zbrodnicza ,!!! a co do Serbów to należał im się pier**l za mordy , i czystki etniczne , Srebrenica !!! 40  lat po 2 wojnie światowej i historia się w europie powtórzyła !!!! i tylko amerykanie i NATO  mieli odwagę zrobić z nimi porządek nie patrząc na ROSJĘ która burczała.  nie mamy za wielkiego wyboru sojużu   a nasz udział w NATO to jakiś bezpiecznik na ROSJĘ i jej zapędy.   NATO - organizacja zbrodnicza to pojechałeś !!!!

Leszek   dla kolegów'

3

Zacznij edytować ...........

4

Zawsze była organizacją zbrodniczą, do niczego innego takie coś nie jest potrzebne.

5

punk widzenia zależy od punktu siedzenia

6

sarast napisał/a:

Znałem Układ Warszawski to była dopiero organizacja zbrodnicza ,!!! a co do Serbów to należał im się pier**l za mordy , i czystki etniczne , Srebrenica !!! 40  lat po 2 wojnie światowej i historia się w europie powtórzyła !!!! i tylko amerykanie i NATO  mieli odwagę zrobić z nimi porządek nie patrząc na ROSJĘ która burczała.  nie mamy za wielkiego wyboru sojużu   a nasz udział w NATO to jakiś bezpiecznik na ROSJĘ i jej zapędy.   NATO - organizacja zbrodnicza to pojechałeś !!!!

Czyli z Twojej wypowiedzi wynika że tak samo należy najechac na Ukrainę bo mają zbrodniarza co mordował Polaków za bohatera narodowego a UPA ma się dobrze po dziś dzień. 

Caly burdel jaki mamy z uchodzcami to jest efekt działań NATO . Jakoś Ci ludzie za panowania swoich ''okrutnych'' przywódców nie musieli opuszczać swoich lepianek.

Uważam że nie można tłumaczyć żadnych zbrodni wojennych słowami ''należało się im ''

Co do tego że jesteśmy w NATO bo nie ma innej opcji to nie podlega dyskusji, chociaż niektóre działanie NATO łamią postanowienia z Rosją , jakie zawarto po rozwiązaniu układu Warszawskiego

Case Magnum 7210, MF 38

7

coś ci się pomyliło ? Serbowie zachowywali się dokładnie tak samo jak Ukraincy  na Wołyniu , Polesiu,  i to tłumaczy moim zdaniem  interwencje NATO , nie szkoda m ani jednych ani drugich, a sprawiedliwość dosięgła po latach Serbskich  oprawców, i to przez wyśmiewane instytucje europejskie.   a nie żałuj Rosji bo ta dopiero łamie wszelkie postanowienia.

Leszek   dla kolegów'

8

„a nie żałuj Rosji bo ta dopiero łamie wszelkie postanowienia.”
Jakie?

9 Ostatnio edytowany przez sarast (2016-11-26 20:18:16)

MAŁO ???  Czeczenia , Gruzja , Ukraina,  to co ostatnio Rosjanie wyprawiali ! no proszę cię,  nie chcecie pamiętać czy aż taka sympatia do sąsiada  ???   temat całkiem do du...  następny  będzie UE organizacja oszustów i złodziei .  negowanie wszystkiego.

Leszek   dla kolegów'

10

To gruzini napadli na osetie i dopiero wtedy Rosja pomogła Osetii także w tym miejscu to blef.

Założyłem ten wątek żeby dodawać artykuły o szkodliwej działalności NATO i o tym że w tym wszystkim chodzi o czyjs interes .  I jeszcze jedno, czy się to komuś podoba czy nie to NATO prowadzi agresję w kierunku do Rosji i Rosja ma święte prawo się obawiać agresji ze strony NATO .... http://m.demotywatory.pl/4474908

Case Magnum 7210, MF 38

11

Ciekawa dyskusja ........ 
Ojciec z synem poszedł na zabawę wiejską do sąsiedniej wsi. Nagle ktoś walnął ojca w mordę ,syn na to ,tato jeszcze raz to ja im pokażę ....
Nagle ojciec dostał znowu w mordę ,a syn na to ,tato spierdalawa bo jeszcze obaj dostaniemy........
Jak putin się zdecyduje odwiedzić warszawę to co na to powie NATO ? pewnie coś podobnego jak ten syn........

https://www.youtube.com/watch?v=xIdDzeX-yT4&t=4s      już to było ale tu pasuje .

12 Ostatnio edytowany przez sarast (2016-11-26 22:45:22)

Andrew89 napisał/a:

To gruzini napadli na osetie i dopiero wtedy Rosja pomogła Osetii także w tym miejscu to blef.

Założyłem ten wątek żeby dodawać artykuły o szkodliwej działalności NATO i o tym że w tym wszystkim chodzi o czyjs interes .  I jeszcze jedno, czy się to komuś podoba czy nie to NATO prowadzi agresję w kierunku do Rosji i Rosja ma święte prawo się obawiać agresji ze strony NATO .... http://m.demotywatory.pl/4474908

17 09 1939 . w Polsce . 1956  na  Węgrzech 1968 w Czechosłowacji, 1979  Afganistan , też Rosja miała święte prawo  broniła swoich interesów. to z nowszych dziejów , szkoda czasu . NATO be ROSJA OK. O TO IDZIE W TYM TEMACIE.

Leszek   dla kolegów'

13

Andrew89 napisał/a:
sarast napisał/a:

Czyli z Twojej wypowiedzi wynika że tak samo należy najechac na Ukrainę bo mają zbrodniarza co mordował Polaków za bohatera narodowego a UPA ma się dobrze po dziś dzień. 

Caly burdel jaki mamy z uchodzcami to jest efekt działań NATO . Jakoś Ci ludzie za panowania swoich ''okrutnych'' przywódców nie musieli opuszczać swoich lepianek.

Uważam że nie można tłumaczyć żadnych zbrodni wojennych słowami ''należało się im ''

Co do tego że jesteśmy w NATO bo nie ma innej opcji to nie podlega dyskusji, chociaż niektóre działanie NATO łamią postanowienia z Rosją , jakie zawarto po rozwiązaniu układu Warszawskiego

powiem tak ,myślę kompletnie odwrotnie od ciecie i dziwię się nato ci przeszkadza jak by nie było to jest przeciwwaga dla rosji a tych pier.. kacapów bym do nogi wytłukł i zrównał ich pier... ziemianki z ziemią a atomu nie bał się użyć i zrobił bym to gdybym tylko mógł smile

14

koseś napisał/a:

Ciekawa dyskusja ........ 
Ojciec z synem poszedł na zabawę wiejską do sąsiedniej wsi. Nagle ktoś walnął ojca w mordę ,syn na to ,tato jeszcze raz to ja im pokażę ....
Nagle ojciec dostał znowu w mordę ,a syn na to ,tato spierdalawa bo jeszcze obaj dostaniemy........
Jak putin się zdecyduje odwiedzić warszawę to co na to powie NATO ? pewnie coś podobnego jak ten syn........

https://www.youtube.com/watch?v=xIdDzeX-yT4&t=4s      już to było ale tu pasuje .

O to mi chodzi. Nie uważam że Rosja jest ok . Trzeba mieć na uwadze Putin musi się liczyć z Dumą a tam zasiadają sami komuniści którzy pamiętają  I chcą powrotu ZSRR .po stronie NATO jest USA która chce za wszelką cenę wykorzystać swoją przewagę póki jeszcze ją ma.  Obecnie Chiny zbroją sie bo maja kade , kupują u ruskich nie od amerykancow. Co na to Ameryka ? A no próbuje rozdmuchac konflikt na Filipinach.

https://pl.sputniknews.com/opinie/20160 … ochinskie/
I proszę nie wierzcie we wszytko co powiedzą w TVP

Case Magnum 7210, MF 38

15

na tvn to jest dopiero sama prawda smile co do filipin to daleko i mogą się tłuc do woli

16

sarast napisał/a:

MAŁO ???  Czeczenia , Gruzja , Ukraina,  to co ostatnio Rosjanie wyprawiali !
17 09 1939 . w Polsce . 1956  na  Węgrzech 1968 w Czechosłowacji, 1979  Afganistan , też Rosja miała święte prawo  broniła swoich interesów

17.09.1939 roku rząd II RP zwiał ze złotem i wszystkim co się dało na wakacje, zostawiając Polaków na pastwę Niemców. Polska jak państwo przestała istnieć, bo bzdury o rządzie na uchodźctwie są dobre ale dla idiotów. Rosjanie byli witani kwiatami i bimbrem, żeby było ciekawiej, czyli chyba nie napadli, a przyszli w odwiedziny do braci Słowian.
Czeczenia i częściowo Gruzja to grzech zanidbania Rosjan, czekali aż im w twarz wybuchnie i wybuchło, a później niezdarnie zaczęli sprzątać.
Na/w Ukrainie bo nie wiem jak to poprawnie napisać podobnie.
Na Węgrzech i Czechosłowacji byli i granicy nie upilnowali, a później musieli sprzatać. Tak już mają podobnie jak i my, są leniami, pijakami, itd.
Afganistan to szkoda słów.
Większość tego bałąganu „sama się zrobiła” i najczęściej ktoś z zachodu w tym pomagał.
Niemcy i USA grube miliony zainwestowali w rewolucję październikową i nie dostali tego co mieli obiecane, próbują nadal ale szybciej znikną z tej planety niż im się to uda.

17

Czyli co? Zachowujemy poprawność polityczną i podtrzymujemy temat, że jest dobrze mimo, że nie jest dobrze, czy olewamy wszystkich i ruszamy po majątki na Podole?

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

18

a warto budzić demony przeszłości? Mareczku obawiam się że tam już nić nie ma. Jak ktoś ruszy granice to poleci cała lawina i obawiam się że za dobrze na tym nie wyjdziemy. Myślę że Ukraińcy przywitaliby nas tam tak jak my przywitalibyśmy Niemców.
Słabi jesteśmy a nasz super funfel za oceanem może nas pier**l przy wódce z Putinem. I tu jest sedno sprawy Nato oddało w ręce wujka sama władze, i usa załatwia natem swoje sprawy. Nawiasem mówiąc to uwierzyłem w kłamstwa o tarczy rakietowej. dotarło niedawno do mnie że to żadna tarcza tylko potencjalna broń ofensywna.
Nato natem ale broń i żywność musimy mieć własną tzn produkowaną u nas.
Nie wierzę w nato, w sytuacji zagrożenia wyklamkują się pod byle pretekstem, trzeba szukać silnego funfla za miedzą i zacieśniać relacje militarne i gospodarcze, choć jak babcia merkel przegra wybory a germanie wybiorą swojego kaczynśkego, trumpa, orbana czy lePena to mamy ***. Nikt z nikim się nie dogada i tylko więcej wrogów będzie. sypnie się gospodarka a populizm wydźwignie narodowych socjalistów jak u nas.
kanada i australia przyjmują obywateli jak coś.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

Australia nie przyjmuje:)

20

"Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" "Polacy potrafią kochać swoją ojczyznę tylko wtedy, gdy ją utracą"