Temat: siłowniki, amortyzatory gazowe
Koledzy poszukuje amortyzatorów gazowych ( czy siłowników, sam już nie wiem:/ ) do otwierania okna tylnego i szyberdachu w U 4514. Gdzie coś takiego można dostać? Szukam, pytam i nie wiem :play:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » siłowniki, amortyzatory gazowe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Koledzy poszukuje amortyzatorów gazowych ( czy siłowników, sam już nie wiem:/ ) do otwierania okna tylnego i szyberdachu w U 4514. Gdzie coś takiego można dostać? Szukam, pytam i nie wiem :play:
ad jakiegos samochodu podpasuj na szrocie i bedzie działac:P
Najłatwiej w sklepie z częściami do ciągników, możesz też swoje pomierzyć i poszukać w sklepach z częściami do samochodów lub auto-złomach. To nie jest towar trudno dostępny
Wszystko się zgadza. W sklepach dużo siana kosztują, po szrotach jeszcze nie jeździłem. Moze macie namiar na producenta?
Kolego mat83 nie powinieneś zawracać nam gitary o jakimś siłowniku od szyby takie rzeczy są na najbliższym złomowisku.
Nowe siłowniczki są na allegro, do każdego modelu auta, w cenie ok 40 zł/szt, wystarczy podać długość i sposób zamontowania siłowniczka i wszystko ci dopasują, w końcu to nie jest łożysko do pompy wody od okrętu podwodnego
Hehehe tatko. Faktycznie. Dzięki za pomoc. Tomku bez nerwacji, jakbym wiedział to bym nie pytał
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » siłowniki, amortyzatory gazowe
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo