Odp: GG FORUMOWE
słyszeliscie ze Bohdan Smoleń nie żyje?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 334 335 336 337 338 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
słyszeliscie ze Bohdan Smoleń nie żyje?
Tak dzisiaj rano zmarł
szkoda go bardzo go lubiłem on był najlepszym satyrykiem dzisiejsze kabarety mogły sie mu tylko przygladać
I ta Pelagia... I te moje ulubione " a tam cicho byyyć! "
no dokładnie tak jak mówisz
a tak apropo to widzę ze wątki polityczne zostały zamkniete i niech spokój pozostanie na wieki
Amen
Pajej jak chcesz prostoty i większej niezawodności to pewnie 514. Jak nie boisz się odrobiny elektroniki to patrz w stronę 524. Ile masz ha pod kose? U mnie 514 robi z qq około 140 ha rocznie i powiem, że już cosik większego by się przydało.
Pajej jak chcesz prostoty i większej niezawodności to pewnie 514. Jak nie boisz się odrobiny elektroniki to patrz w stronę 524. Ile masz ha pod kose? U mnie 514 robi z qq około 140 ha rocznie i powiem, że już cosik większego by się przydało.
Pola mam ok 60 z tego jakieś 15-20 nie pod kombajn, ale moze coś usługi doszłoby. Myślę że więcej jak 70 nie bedzie do koszenia.
Grzesiek Zdjecia doszły. powiem tak mój jest w lepszy stanie, nie jest tak kombinowany, a i tak dał mi w kość, wiec tego bierz
chcesz koleś żeby następny wątek został zamknięty ?
Ty kaczyński.... o co Ci chodzi ? z Ciebie to dobry koleś....
Wolny Kraj to może wstawiać każdy co chce... a jak komuś się nie podoba to niech nie ogląda i nawet na to nie patrzy ani komentuje.... :gun: Nie warto zaczynać kolejnej wojny....
Nie lubię A wręcz nie nawidze muzyki disco polo ale czy widział kto bym zrobił komukolwiek uwagę na linki do tejże muzyki?
Mamy wolny .......jeszcze Internet więc tomcio paluch odczyt się!!!
Nie lubię A wręcz nie nawidze muzyki disco polo
Dlaczego? :hmmm:
Lubię muzykę polską ale nie disco polo bo te ich teksty pod jeden i ten sam rytm .... no nie trawię ale i nie obrzydzam innym .
Jesteśmy podobni do siebie ale jakże inni i to jest piękne .
Lubię muzykę polską ale nie disco polo bo te ich teksty pod jeden i ten sam rytm .... no nie trawię ale i nie obrzydzam innym .
Jesteśmy podobni do siebie ale jakże inni i to jest piękne .
:beer:
a ja przeciwnie bo uwielbiam disco polo ale jak słucha tych zwyczajnych polskich smętów albo pożal sie boże hip hop to mnie wykreca
czy 20letnie paliwo nadaje się jeszcze do czegoś?
20 lat temu bio nie było w starego diesla bym wlał w comonraila nie
czy 20letnie paliwo nadaje się jeszcze do czegoś?
a skąd ty masz takie paliwo ? jakieś wykopki arheoligiczne czy co?
dokopał się do zapasów armii czerwonej
Strony Poprzednia 1 … 334 335 336 337 338 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo