Temat: Czy podoba Ci się "dobra zmiana" ?

Proszę obiektywnie ocenić rok rządów obecnej ekipy i zagłosować.
Mile widziany komentarz do oceny.

2

Odp: Czy podoba Ci się "dobra zmiana" ?

Ja dałem na tak bo pod większością spraw podpisuje się, jednak są takie rzeczy których nie popieram.

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

3

Ja daję nie chociaż część tego co robią mi się podoba, ale reszta to przesada.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

4

tu mam problem.??? są działania Pis -u które popieram i jest tego nie mało  ,  ale  błędy  i dzielenie społeczeństwa a w tym są mistrzami zaczynają przesłaniać pozytywy . i chyba jednak się wstrzymam.

Leszek   dla kolegów'

5

Więcej jest na nie parę spraw zrobili na tak przy rocznej kadencji słabo wypadają.

6 Ostatnio edytowany przez koseś (2016-12-17 21:31:11)

Kiedyś myślałem że jak by w pis nie było jarka to by ta partia zyskała jeden głos ,mój głos , ale patrząc na resztę generałów tej partii to nawet jeśli jarka zabraknie to następca będzie to kontynuował . To coś jak w rosji, lenin , stalin ,..................putin
Głosuję na nie .

7

Jednak Nie. Nie interesuje się zbyt mocno polityką bo nie mam na to czasu ale jak na razie zbyt dużo szumu PiS robi wokół spraw którymi w ogóle nie powinniśmy się zajmować jak na przykład TK który do tej pory działał na swoich zasadach i nikt o nim prawie nie wiedział.

8

Cięzko to ocenić.
Raczej nie dobra zmiana.
Pytanie co by było gdyby rządziło PO N albo PO Psl?
Mogło by być gorzej .... może nie było by tej zawieruchy...

9 Ostatnio edytowany przez andre902 (2016-12-17 21:47:57)

Akurat sprawa trybunału zaczęła się za rządów PO lecz nigdzie o tym nie mówili bo tvn i inne "wolne media" są PO a publiczna była podporządkowana rządowi

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

10

Ja na tak zdecydowanie nie jestem sympatykiem idą w dobra stronę jest tez pare spraw które mnie się nie podobają

11

dałem nie za te pier**l myslenie tych tam w rządzie (sorki za wylgaryzm ale inne słowo mi nie pasuje)

Nie ma to jak FORTSCHRITT

12

Zdecydowanie nie ,wole czasy spokoju.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

13 Ostatnio edytowany przez Rur3k (2016-12-17 22:12:23)

pomysłów mają wiele z którymi się zgadzam ale potrafią je w realizacji koncertowo spie***lić że się człowiek zastania czy to to ten sam projekt który popierał

no i za mocno podlizują kościołowi

poza tym nie podoba mi się paru ich członków ale nie powiem co bym z nimi zrobił bo nie lubię być rano budzony :gun::zzz:

14

Wstrzymuję się od głosu , ale dla mnie to fszystko syf, kiła , mogiła , korniki.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

15

jestem za pisem bo robi porządek z tymi pi..lonymi ubekami niech zdychają z głodu chociaż za 2 tyś to trudne do wykonania szkoda że 89 nie zrobiono czystki i wszystkich komuchów nie wsadzono do obozu koncentracyjnego

16 Ostatnio edytowany przez pawelg (2016-12-17 22:46:16)

Jak by nie patrzeć to jednak komuna odbudowała ten kraj po wojnie , a gdyby nie Gierek to pewnie do dziś siedzieli byśmy pod strzechami.Teraz to ubeków mogą w du.. pocałować sami wymarli , porządek z nimi powinien zrobić Wałęsa na poczatku swoich rządów.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

17

pawelg napisał/a:

Jak by nie patrzeć to jednak komuna odbudowała ten kraj po wojnie , a gdyby nie Gierek to pewnie do dziś siedzieli byśmy pod strzechami.Teraz to ubeków mogą w du.. pocałować sami wymarli , porządek z nimi powinien zrobić Wałęsa na poczatku swoich rządów.

Gdzie jak gdzie, ale w moich okolicach Niemcy wcześniej zadbali aby na budynkach mieszkalnych była dachówka, przeważnie ceramiczna, a UBekom Bolek zagwarantował bezpieczeństwo i środki do życia i stąd te wszystkie awantury.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

18

Bo nie którzy byli członkami partii żeby coś zrobić, Tak jak w moim regionie Brzostowski, ile zrobił dla miasta? Stworzył osiedle, basen boisko sportowe, do tego kombinat rolny Igloopol, a wytyka mu się że był komuchem, a zrobił więcej od nie jednego rządzącego po nim. A co do dobrej zmiany, to widzę że PiS i PO się prześcigają kto będzie rządził gorzej jak są przy władzy. Każda partia ma dobre i złe pomysły, ale to to już raczej powinny być spalone, i nie mieć szansy na władze, Miały okazję zrobić coś dobrego i nie za bardzo im to wyszło.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

19

tylko że za komuny i jej ''dobrobytu'' jesteśmy 20 lat za murzynami ile ciągników było na wsi w latach 70 1 czy 2 więc nie wciskaj kitu jak komuna budowała bo robiła to dla siebie a ludzie to tak przy okazji skorzystają w dodatku ta sama komuna przez ostanie 30 lat pod przykrywką przemian niszczyła kraj firmy przemysł, kradła i oszukiwała bez umiaru i teraz też karnie tylko  pod inną flagą czyli platformy czy wy macie sklerozę klapki na oczach a w mózgu sieczkę  że tego nie pamiętacie pewnie tvn i wyborcza napisała już nową historię ''lepszą''  w którą barany wierzą

20 Ostatnio edytowany przez sarast (2016-12-18 09:56:49)

czytam i myślę jak kraje zachodu po wojnie się rozwijały i to bardzo  nie mając  komuny i Edwarda ? który  by im pomogł w rozwoju ?  jak oni dali radę ??? i pod strzechami nie mieszkają.??

Leszek   dla kolegów'