Odp: Czy podoba Ci się "dobra zmiana" ?
U mnie pęta się siedem, ale zbliża się wiosna i nie mam pojęcia do czego natura ich popchnie, a co do polityków, to uważam, że też powinni żyć w zgodzie z naturą.
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Czy podoba Ci się "dobra zmiana" ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie pęta się siedem, ale zbliża się wiosna i nie mam pojęcia do czego natura ich popchnie, a co do polityków, to uważam, że też powinni żyć w zgodzie z naturą.
Niestety unia ze swoimi wymogami krzywo patrzy na koty, pałętające się zwłaszcza tam gdzie zboże i pasza.
To unia ma problem ......... zrobią koty zwierzętami pod ochroną , ochroną samego kaczora i będą robi gdzie i w co chcą
Coś tu mówicie o 500 plus .. a co to za pieniądze ? wasze nasze itd rzad nie ma pieniędzy żeby wam dać pierw wam je zabierze i odda ale ile odda na tą chwilę nic ... podatki do góry ubezpieczenia to samo paliwo itd wszystko drożeje ... pszenica nam podrożała ?? nasze produkty podrożały ? NIE więc głupi jest ten co myśli że 500 dostaje za darmo takie to własnie rządy mamy
to nie rządy są głupie tylko ci co się dają na tą kiełbasę skusić i głosują na robin hood-ów.
"Nie ma czegoś takiego jak publiczne pieniądze. Jeżeli rząd mówi, że komuś coś "da", to znaczy, że zabierze Tobie, bo rząd nie ma żadnych własnych pieniędzy."
Margaret Thacher
Wszystko w temacie
Święte słowa tylko czemu takich głosów nie ma w tv
??
Bo na tym opiera się socjalizm. Jednym zabiera po cichu 700 po drodze stowe bierze też co zajmuje sie poborem i stowe ten co zajmuje się dawaniem a na końcu z wielkim hukiem dają 500. Tylko ze to jest nie sprawiedliwe. Nie można zabierać człowiekowi pieniędzy za to ze pracuje (podatek dochodowy , kupna sprzedaży ) A dawać temu co nie pracuje (zasiłek )
Coś tu mówicie o 500 plus .. a co to za pieniądze ? wasze nasze itd rzad nie ma pieniędzy żeby wam dać pierw wam je zabierze i odda ale ile odda na tą chwilę nic ... podatki do góry ubezpieczenia to samo paliwo itd wszystko drożeje ... pszenica nam podrożała ?? nasze produkty podrożały ? NIE więc głupi jest ten co myśli że 500 dostaje za darmo takie to własnie rządy mamy
Mówisz jak Kukiz i Korwin.
Nie żeby mi to przeszkadzało....
Paliwo to inna bajka, przez 2 lata mieliśmy tanie bo Putina za Ukrainę chciano przytemperować. Chyba to nie najlepiej wyszło, Putin dogadał się teraz z OPEC i znowu w górę.
Krezus biednemu nie da, bo a to : nowy rolls royce , basen, kort, a i helikopter by się przydał. Masz człowieku najniższą krajową i ciesz się że masz pracę, bo jak nie to Ukraińców sprowadzę. 500 + trochę wstrząsnęło tymi nowobogackimi, no i bdb.
Miedzy innymi na plus dla Pisu za to ze nie chca uchodźców bo może i u nas były by takie szopki ,oglądam tv i widzę ze PO ma nowego celebryte politycznego Szczerba
wojtas napisał/a:Coś tu mówicie o 500 plus .. a co to za pieniądze ? wasze nasze itd rzad nie ma pieniędzy żeby wam dać pierw wam je zabierze i odda ale ile odda na tą chwilę nic ... podatki do góry ubezpieczenia to samo paliwo itd wszystko drożeje ... pszenica nam podrożała ?? nasze produkty podrożały ? NIE więc głupi jest ten co myśli że 500 dostaje za darmo takie to własnie rządy mamy
Mówisz jak Kukiz i Korwin.
Nie żeby mi to przeszkadzało....
Im więcej ludzi to zrozumie co mówią te dwie osoby tym lepiej dla nas i dla Polski
Jak by ktoś nie zauważył to właściwy do tego organ w piątek ( tego dnia co zaczeła się rozróba)
wydał decyzję umożliwiającą poniesienie cen energii. prąd o 6% gaz chyba 12 %
500+
I suma wyjdzie ze 500 plus minus 700 i jest się 200 w plecy a jak ktoś nie ma dzieci to ma 700 minus .
wiec kto u licha na nich głosował? nikt się dziś nie che przyznać?
Głosowali Ci co chcieli po te 500 dostać albo ci co mieli dość PO ale bali się dać głos na Kukiza albo Janusza. A reszta co nie poszła głosować wcale to powinna siedzieć cicho. jestem ciekaw ilu na protestach KODu jest właśnie takich co na wyborach nie byli a teraz bardzo demokracji bronią.
Ja głosowałem za pis i w sumie nie żałuję, teraz też bym na nich zagłosował
Jestem na nie . Zawsze chodziłem na wybory , ale w tym systemie to się zastanawiam czy to ma sens . Już raz widziałem jak rządzili i mi starczyło . Teraz to jest totalna rozpierducha . Yokoslaw zobaczymy czy za rok będziesz ich popierał jak na prawdę zaczną rządzić .
rozpierduche to robi PO ze swetru na rozkaz Soloza, pożyjemy zobaczymy.
Zawsze mnie zastanawia dlaczego ludzie na nich głosują, potrafisz przedstawić jakieś konkrety Yokoslaw ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Czy podoba Ci się "dobra zmiana" ?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo