Temat: BOŻE NARODZENIE 2016-życzenia świąteczne
Życzę wszystkim forumowiczom ich rodzinom, bliskim i znajomym zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » BOŻE NARODZENIE 2016-życzenia świąteczne
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Życzę wszystkim forumowiczom ich rodzinom, bliskim i znajomym zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
J/w
Ja również zyczę w te święta wszystkiego dobrego, zdrowia, szczęścia, pomyślności, żeby kolejny rok był lepszy od poprzedniego i żyło nam sie lepiej!!!
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!
Ja życzę dobrze pomyślanych świąt w rodzinnym gronie. Bo rodzina najważniejsza.
Świętujcie!
zdrowia i szczęścia .....
Zdrowych Spokojnych Swiat- Koledzy
Zdrowych i spokojnych swiat spedzonych w gronie rodziny i bliskich przyjaciół:) co by zylo sie Wam lepiej:)
A sobie zycze aby moj potomek urodzil sie zdrowy i silna/y a jego mama byla zawsze usmiechnieta i zadowolona:)
Zdrowia szczęścia i słodyczy Marcin wam koledzy życzy wszystkiego dobrego
Żeby się żyło
Żeby się wiodło
Żeby się chciało
i
Żeby się mogło! życzę kolegom i sobie
Zdrowych spokojnych rodzinnych świąt życzę kolegom i sobie
Spokojnych świąt bez polityki i pomyślności w nowym roku
Wszystkiego dobrego, panowie.
Zdrowych spokojnych i przede wszystkim rodzinnych Świąt panowie dla was i waszych rodzin.
Zdrowych ,wesołych a przede wszystkim spokojnych świąt, życzę wszystkim kolegom z forum i ich rodzinom.
Wesołych szalonych i oczywiście zdrowych Świąt życzę
Zdrowia, stabilizacji, spokoju, czasu dla siebie, perspektyw, satysfakcji z pracy i życia.
Zdrowych i rodzinnych Świąt wolnych od problemów i waśni politycznych.
Panowie Zdrowych Spokojnych i Rodzinnych Świąt Tego wam z całego serca życzę i aby nadchodzący rok okazał się dla nas lepszy.
https://www.youtube.com/watch?v=KS5DRqEIaFU to moje życzenia dla was, kto pomyśli zrozumie co chciałem powiedzieć
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » BOŻE NARODZENIE 2016-życzenia świąteczne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo