Odp: BOŻE NARODZENIE 2016-życzenia świąteczne
To że tam już niema chrześcijan ? http://parezja.pl/syria-islamisci-krzyzuja-chrzescijan/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » BOŻE NARODZENIE 2016-życzenia świąteczne
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To że tam już niema chrześcijan ? http://parezja.pl/syria-islamisci-krzyzuja-chrzescijan/
Wszystkiego dobrego : zdrowia , szczęścia , pomyślności !
No to Co... Wszystkiego Dobrego, dużo bardzo zdrowia oraz pomyślności i Wesołych Ciepłych Świąt
Życzę całemu szanownemu gronu userów Forszy i ich rodzinom duużo najlepszego na te święta.
Niech spełniają się Wasze marzenia, bądźcie zdrowi.
Pozdrawiam Jacek
Posyłam z Czech wiele dobrego pozdrowienia wsem ludziom dobrej woli.
Niech wam wszystkim Forsze robi jescze wiele lat i niech sa wszestkie wasze przerobki dla swojego wizerunku dobrze rozwija.
Pozdrawiam,
Pavel.
Mam nadzieję że nie życzysz nam wojny tylko chciałeś ostrzec nas co może się wydarzyć.Pajej.
Boże broń, wojny na pewno nie, tylko jedynie wszystko dobrego i wiele pomyslnych remontow i ulepszeń Forschajtow dla lepsze wykorzystanie i wydajność.
Mozno cos zle napisalem, dla tego przepraszam. :nie_wiem:
Poulm to nie było do Ciebie
Wszystkiego dobrego na Święta.
Mam nadzieję że nie życzysz nam wojny tylko chciałeś ostrzec nas co może się wydarzyć.Pajej.
nie życzę wojny Tylko mam kilka przemysleń np że nie wazne czy to muzłumanin czy nie dzieci to dzieci i przez polityke wielkich cierpia a my siedzimy przy suto zastawionych stołach i nic z tym nie robimy... warto nad tym pomyslc a nie tylko wiecej ha i wiecej kasy a oni maja marzenie zeby miec dach nad glowa i jedzenia prysznic to juz luksus... ach sam jestem materialista a trzeba sie czasem zastanowic czy warto, bo jak sie wielki zechce pionki przestawic to trzeba będzie zostawic wszystko i uciekać i błagac o azyl...
Szczęśliwych,zdrowych,spokojnych i opanowanych świąt wam życzę panowie i zdrowych przemyśleń na nowy rok
Zdrowych , wesołych i szczęśliwych świąt dla Was i waszych rodzin.
Wszystkiego Najlepszego Dla Całej Ekipy Na Forum I Pomyślności W Nowym Roku
Wszystkiego najlepszego, zdrowych wesołych świąt
Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Bo jak będzie zdrowie to już wszystko inne się znajdzie
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia a w Tym Nowym nadchodzącym Nowym Roku , życzę Wam spełnienia marzeń
miło popatrzec na szczesliwa rodzinke
Jeszcze raz najlepszego panowie, rodzinnych i spokojnych Świąt.
Brawo Jack za odwagę !
Zdrowch wesołych Świąt Bożeego Narodzenia życzę
A ja wszystkim formułowiczom życzę wszystkiego najlepszego po świętach. Aby sprzęty dobrze chodziły, interesy prowadziły, a zdrowie dopisywało.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » BOŻE NARODZENIE 2016-życzenia świąteczne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo