Odp: Powiedzcie coś o sobie
Siemasz
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi
+33 / -0 (chyba )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 111 112 113 114 115 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemasz
Witaj !!!
Witam bluedaver, gdzie dokładniej gospodarzysz bo Wielkopolska jak sama nazwa wskazuje to spory region.
pozdrawiam!
a ja jade jutro oglądac 514
miałeś jechać dziś ... i nie w tym wątku Pajej tu nie ten wątek
ale swieta sie przeciagły
Witam bluedaver, gdzie dokładniej gospodarzysz bo Wielkopolska jak sama nazwa wskazuje to spory region.
pozdrawiam!
uzupełniłem juz troche profil stacjonuję w Szamocinie pow. Chodzieski, jak to zwykle bywa jestem synem który nie miał zostać na gospodarstwie, jak już znalazłem dobra pracę (w zasadzie słuzbę) i włożyłem mundur 14 lat temu, to po kilku latach okazało sie, że jednak "matka ziemia" wybrała mnie na swojego "oprawcę" i tak z rodzicami jeszcze praująć ciągniemy gospodarstwo rolne...:) ja zajmuje sie tylko uprawa ziemi i naprawami maszyn, odnośnie tematów związanych z zwierzętami nie mam pojęcia - nie robię przy tym nic oprócz wywożenia obornika(w budynkach mamy wyciągi), pompowania gnojowicy(wóz ascenizacyjny) , no oprócz mojej 60 pniowej pasieki...ona tylko moja...i tylko ja przy moich "latających qrwach" robie wszystko od A do Z...
dziekuję za miłe przyjęcie...
ktoś niedaleko mnie może z forum jest?
pozdrawiam
o kolega pszczelarz... bede miał zapewne pytań mase jak spełnie moje marzenie
PawełS.64 napisał/a:Witam bluedaver, gdzie dokładniej gospodarzysz bo Wielkopolska jak sama nazwa wskazuje to spory region.
pozdrawiam!uzupełniłem juz troche profil stacjonuję w Szamocinie pow. Chodzieski, jak to zwykle bywa jestem synem który nie miał zostać na gospodarstwie, jak już znalazłem dobra pracę (w zasadzie słuzbę) i włożyłem mundur 14 lat temu, to po kilku latach okazało sie, że jednak "matka ziemia" wybrała mnie na swojego "oprawcę" i tak z rodzicami jeszcze praująć ciągniemy gospodarstwo rolne...:) ja zajmuje sie tylko uprawa ziemi i naprawami maszyn, odnośnie tematów związanych z zwierzętami nie mam pojęcia - nie robię przy tym nic oprócz wywożenia obornika(w budynkach mamy wyciągi), pompowania gnojowicy(wóz ascenizacyjny) , no oprócz mojej 60 pniowej pasieki...ona tylko moja...i tylko ja przy moich "latających qrwach" robie wszystko od A do Z...
dziekuję za miłe przyjęcie...ktoś niedaleko mnie może z forum jest?
pozdrawiam
znam rejon w Chodzieży bywam często u rodzinki. pozd,
Cześć.
Witam jestem tu nowy i po Sylwestrze idę się regenerować i wrócę tu !
cześć witamy pierwszy kolega w tym roku
Cześć.
Wisi i grozi, jak żarówka firmy OSR.M.
Masz wyczucie kiedy się przywitać. Jak obiecałeś to wróć.
Witam Panowie
Chciałbym się z wami przywitać ponieważ właśnie zarejestrowałem się na waszym forum:)
Serdecznie pozdrawiam Panowie
witamy witamy
ps.uzupełnij opis i powiedz skąd jesteś jaki masz sprzęcik albo co zamierzasz nabyć
Witam.
witaj!
witamy witamy..
Ale wysyp....
Pozdrawiam wszystkich nowych.
Krzysiek mam śmiałe przypuszczenie,że to skutek twojego avatara.
Strony Poprzednia 1 … 111 112 113 114 115 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo