Odp: Mój Fortschritt
Belarus rocznik 2003 najszersze ogumienie tur teleskopowyi oczywiście jojstik podnosi do 5 m. cena jaka mam zapłace to 54 tys. na wyposarzeniu łyżka i krokodyl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Nasze Ciągniki » Mój Fortschritt
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Belarus rocznik 2003 najszersze ogumienie tur teleskopowyi oczywiście jojstik podnosi do 5 m. cena jaka mam zapłace to 54 tys. na wyposarzeniu łyżka i krokodyl
No no ładny;D
No ładny i cena tez niezła;D
Chłopaki brakuje mi ciągnika średniej wielkości jest zetor, ale szkoda było zakładać do niego tura wiec zrodził się pomysł kupienia czegoś większego 4x4 z turem tym bardziej ze 303 pojechał w Bieszczady stał biedaczyna od maja nieużywany posiałem tylko 15h poplonów i to wszystko trafił się kupiec i się stało ciężko było się rozstać po 8 latach pracy wierzcie mi.
Więc zrodził się pomysł na MTZ TS z turem, ale nic takiego nie było za 97r. też chcą miedzy 32 – 35 tys. I do tego dochodzi cena tur. Trafił się ładny Belarus z turem tylko cena wysoka, ale myślę ze jest wart jej naprawdę się ładnie prezentuje ma już nową skrzynie 4 wpełnii schronizowana Tatamarty będzie wiedział, o czym mówię. Pozostanie mi się chyba jeszcze rozstać się z zetorem a mamy go od nowości pamiętam jak byłem z ojcem i odbieraliśmy go z Agromy z Kalisza szkoda traktora szmat czasu był u nas, ale od kilku lat miał taryfę ulgowa, jeśli chodzi o pole tylko transport i lekkie prace do ciężkich był 303 a teraz pozostał 323 tym bardziej ze jest agregat uprawowo-siewny, ścierniskowy, z którymi on sobie radzi spokojnie a w nawale pracy myślę, że spokojnie Belarus poradzi sobie z sianiem. Traktor ma przejechane 1700 godzin
PS.
Namawiali mnie na zachodni, że starszy to lepszy, że na takie badziewie się uparłem.
Powiem wam oglądałem zachodnie i za tą cenę miałbym najwyżej 95 r. a cena części mnie przeraża a tu części ogólnie dostępne i tanie.
najszersze to 520a tu jak widzę to są 18,4
Racja pietia w MTZach ważne jest synchro. W sumie to te najlepsze poprawki co zrobili to poza kabiną i maską to: synchronizacja biegów, most typu bramowego i hydraulika Bosch. Ułatwieniem jest elektrohydraulika w sterowaniu przednim napędem i WOMem (wcześniej były wajchy mechaniczne).... a u ciebie bez synchro z turem byłaby masakra
No popieram kolege powyrzej z turem i wajchami masakraa!!!
Ja bym Ci kolego radził abyś pogadał z gościem który pracował takim sprzętem chociaż rok bo tur zazwyczaj pracuje w ciężkich warunkach z dużym naciskiem na przód.
@DamianBorek mam sprawę , chodzi mi o tego Overuma co masz??mogłbyś zrobić mi fote mocowania ścinacza?????
Nie ma problemu kolego pojutrze ide i robie i wysyłam tylko podaj e maila na gg moje: 8004684
No i sie przedstaw!!
Damian, dobry jesteś !
ok dzisiaj napiszę , masz odemnie plusa
No i juz napisał, a dlaczegoz to sławku twierdzisz ze dobry jestem??;)
Z tego samego powodu, z jakiego dostałeś plusa od Przemka.
Sroki , że trochę zmienię temat , ale jak tam prace wiosenne??
Aha spoko sławek!!;D
Po to jestem zeby pomagac;D
A u mnie jest dobrze z pracami nawoz posiany ale snieg dzis sie pokazał;D
Ale znikome sniezkii;D
u mnie tak samo posiane nawozy , trochę potalerzowałem dwunastką , miałem orać już i siać ale dzisiaj popadało trochę śniegu ;/
No u mnie dowaliło dzis ze biało wszedzie i nie wiem skad;/
A i Przemek juz wysłałem fotoo;D
A oto co z mojego podworka zrobił Moj FORTSCHRITT i sasiada MTZ-tem 82;D
Wyciagali przyczepe od Tira z Zbozem;D
Ale była jazda podobnoo;D
Ale nie widziałem bo w sQl byełem;D
no to grabeczki w dłoń
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Nasze Ciągniki » Mój Fortschritt
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo