Temat: Transport maszyn

Wybaczcie koledzy ale szukam transportu do przewozu ciągnika z dolnegośląska do zachodniopomorskiego  dlatego proszę o namiary na przewoźników z tych województw. Za info z góry dziękuję

Temat w najbliższym czasie zostanie usunięty

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

2

Odp: Transport maszyn

Wybaczam, niestety nie po drodze mi, więc mimo szczerych chęci - nie pomogę.

3

jest  niedaleko mnie taki jeden  bierze bodajże jakieś 4zł za km jeśli pasi to znajde namiary

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

4

Jak kupiłem ciągnik w okolicach Łodzi i chcialem go przewieść do siebie (okolice Legnicy) to firma wyceniła mi to na ponad 1200 zł. Przeraziło mnie to. Zrobiłem tak: pojechałem pod Łódź i na CB radio pytałem, czy jakaś wieksza laweta przypadkiem nie jedzie w moją stronę. Poszukiwana zajęły mi pół godziny. Transport kosztował mnie 400 zł smile

5

4zł za km

800 km x 4 zł = 3200 wartość ciągnika 6000  transport 50% wartości chyba nie ma w tym kalkulacji

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

6

tylko pisze  bo wiem kto transportóje  ja niestety nie posiadam transportu to nie pomoge ale  szukaj może gdzies taniej znajdziesz  jeszcze pytanie  co chcesz wiezc i czy w jedną i druga strone transport bedzie czy bedzie spowrotem na pusto jechał  niestety takie sa kalkulacje  ostatnio tez to przerabiałem tongue

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

7

Ja miałem dobrego kolesia co miał tam ze jesli powyzej 300km to 100 za fri i cos tam i brał 3.5 zl za km ale mu sie komornik doje*** i nie robi teraz w tym;D

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

8

Zapytaj w PKP, wjedziesz na wagon i koniec problemu.

tel: 605107385  czynny non stop
ZT 323 A 89`
E 512 77`
B 200/5 83`
Brakuje mi Trabanta   http://img77.imageshack.us/img77/6011/fzt303nb5.gifhttp://img519.imageshack.us/img519/7425/cccp.jpghttp://img148.imageshack.us/img148/4215/trolex.jpg

9

No i nie bd problemu z waga;D
I o ile szybciejj;'D

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

10

jeżeli to nadal akualne to podam namiary na pożądnego wozaka z moich okolic bierze  3zł za kilometr  a jak długa trasa to do negocjacji

11

kolego 3 złote od kilometra?!ja dzwoniłem do dużej firmy transportowej i biorą 2.60zł i to nawet do negocjacji a znajomy mojego kolegi bierze 2 zł.

Typ traktora-zt323a

12

tak dokładnie max 2,50 za km waga nie gra roli ale i tak to bardzo dużo, słuchaj zajmie Ci to trochę czasu ale poszukaj lokalnych przewoźników i zapytaj ich kierowców oni zawsze chcą zarobić i za małe pieniądze mogą coś przewieźć, jest to lewy transport a czysty zysk dla kierowcy bo i tak jedzie. można też zadzwonić na jakąś giełdę spedycyjną która koordynuje takie puste kursy i coś po drodze może zabrać słyszałem ze to nie jest drogie...mnie za transport 100km lewy kurs kierowca wykasował 250zł, za pomoc drogową z hederem 500 i nie szło się z gościem dogadać, właśnie za 2,50 jechał...

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

13

Mam takie pytanie może orientuje się ktoś ile teraz biorą za kilometr za przewóz lawetą ciągnika konkretnie zt323? a może taniej by wyszło koleją? ciągnik jest na pomorzu a ja w łódzkim mieszkam to kawałek drogi jest.

14

A co prawko Ci zabrali? Około 350 kilometrów - Pełny kocioł paliwa, 10-11 godzin i po sprawie.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

15

Dokładnie jak pisze Marek.

16

Nie no prawko mam wink może i pojadę na kołach wezmę kumpla niech jedzie autem a ja ciągnikiem i może dojedzie.

17

znam gościa co z nad morza na poludnie polski na kołach forszem przyjechał podobno po drodze mial kilka napraw

Rolnik z powołania:-)

18

Taniej wyjdzie ci lawetą  - myślę około 1000zl ?- szybciej  ibezpieczniej?

19

Najtańsza laweta po znajomości bierze 2,5 za kilometr. W dwie strony wyjdzie 700 razy 2,5 da 1750, a za 750 nafty nalejesz i do domu się zakulasz. Tysiak w kieszeni zostanie, a taka jazda to fajna przygoda, jechałem już dwa razy i gdyby to było bliżej to bym Ci pojechał.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

20

Ja mogę ci pojechać jak chcesz:) to pisz PW