2,141

Odp: Ciekawe filmiki

Toć to leń ,.... to całe podwozie ze stara 660 , silnik włożył inny . Żeby to skrócił i  tylny most dał też  skrętny to by to jakoś było .....
Sarast Takie coś się robi tylko w przypadku kiedy materiał jest i się marnuje , ale wtedy nie można iść na skróty tylko robić przemyślaną konstrukcję aby się taki ktoś jak ja nie miał do czego przyczepić wink

2,142

Mi to bardziej wygląda na podwozie czeskiej Pragi ,tak się przyglądając przedniemu mostowi. Ale jak sarsat napisał że ludziom się chce.

2,143

Most czeski. I rzeczywiście jak zobaczy górę lodową to *** jak nic .....

2,144

https://www.youtube.com/watch?v=hv3oE_YlV4I

Rolnik z powołania:-)

2,145

Chodżby kabinę z lexiona założył to i tak to bizon i na wydajność i częste zapychanie nie wpłynie.

2,146 Ostatnio edytowany przez androl (2017-01-05 16:23:04)

Na zapychanie jest sposób, w połowie gardzieli montuje się wałek dociskający łańcuch wciągający zboże nie robią się zbite snopy. Kolega tak ma sieje około 40 ha żyta, już go nie wku***a jego koszenie.

2,147

Ta cała elektronika co zrobił to szacun bo na prawdę kawał dobrej roboty ale jak by założył do niego hydrostat to dopiero by zobaczył co to wygoda

E 516 na części
Telefon 695 076 269

2,148 Ostatnio edytowany przez bluedaver (2017-01-08 07:09:33)

tak jak piszecie...kawał dobrej roboty...i szacun dla niego- franatyk, tylko jedno pytanie...po co to w starym bizonie???

100 razy bardziej wolałbym sobie w kombajnie za tę kasę klimę zamontować żeby mi jaja nie "puchły" w trakcie koszenia...i huj z tym że zamiast na tablecie wajhami kombajn reguluje...kolejna rzecz, kto będzie kosił z tą elektroniką jak ten młody człowiek wyjedzie, albo nie daj Boże sie rozchoruje ??

*** ma klimę, teraz znalazłem...
https://www.youtube.com/watch?v=tEKi6uQ8ve0

ten kombajn wart tyle co i Lexion smile jak pisałem...FANATYK... Szacun !!!!

2,149

Tam jego ojciec chyba kosi normalnie Wiadomo, że nie daleko pada jabłko od jabłoni wink

2,150

Laszek napisał/a:

Ta cała elektronika co zrobił to szacun bo na prawdę kawał dobrej roboty ale jak by założył do niego hydrostat to dopiero by zobaczył co to wygoda

Proponowałem mu kompletny to nie chciał. Poszedł do komkajnu do groszku.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

2,151

bluedaver napisał/a:

i huj

Wiesz wydajesz się być porządnym facetem więc nie bardzo pasuje Ci używanie wyżej cytowanych słów .

2,152

koseś napisał/a:
bluedaver napisał/a:

i huj

Wiesz wydajesz się być porządnym facetem więc nie bardzo pasuje Ci używanie wyżej cytowanych słów .

poprawię się wink

2,153

Wystarczą ** w odpowiednim miejscu wink

2,154

spoko...czasem mi się wyrwię żargon.. smile staram się nie przeklinać, różnie wychodzi...

2,155

nie duś emocji wal z grubej rury @#@$#%$%^$^%$^%$@$%^%^&@%&@&

2,156

Mpopis dziś tylko filmik z Twojej zagrody w agrobiznesie, ujęć ujeżdżalni chyba nie było ?

2,157

nie, tam nie filmowali

2,158

Nie chwaliłeś się, że masz dwa samojezdne opryskiwacze ? wink

2,159

https://www.youtube.com/watch?v=1eLw-HtltbQ chyba przyczep więcej nie mieli ale poradził se.

2,160

Ciekawe co skrzynia i sprzęgło na to.