Odp: GG FORUMOWE
Już sie uśmiechałem do p. Eli i nawet do p Bogusi i niestety nie pomaga;/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Strony Poprzednia 1 … 343 344 345 346 347 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Słabo sie uśmoechasz.,.. U mnie tyż to działa.
patryk ale masz parcie na ziemie. Podpytaj ludzi z tej wiochy moze będa umieli Ci powiedziec co i jak.
Ja sie dowiedziałem ze te 20ha to ma firma co budowała autostrade mieli z tego pola brac piach ale okazało sie ze jest kiepskiej jakości
Słabo sie usmiecham? tzn info zdobywam gdzie indziej ale tam akurat co do jednego własciciela adresu nie mieli tylko nazwisko a co do drugiej tej pani to jak napisałem meldunek ma u rodziców lecz mieszka gdzie indziej. z rodzicami rozmowa jak pisałem wyżej.
Pajej mówisz ze mam parcie?:D hee no taki mały "konik" mój zaczynalem od 80 ar to mówiłem 10-15ha starczy. miałem 10 to mówie te 20 ha starczy gdy miałem 18 to mówie ee 25 i tak 30 40 50 teraz mówiłem 100 max brakuje mi 15 do 100 to juz gadam 120 itd.
Co do pytania ludzi we wsi, akurat w tej miejscowości mam 25ha wybrałem i zabrałem co się dało tam te działeczki dwie to są kupione jedna pani z wrocławia drugi własciciel wlasnie nie wiadomo skad kupili w latach 90 gdzie ziemia była za bezcen w moich stronach. a poprzedni własciciele od 10 lat na cmentarzu są więc koło się zamyka.
zacznij uprawiać zaraz się znajdą
damian pomysł dobry bo nie raz miałem ochotę tak zrobić:D jednak nie chcę ryzykować
Nie masz kumpla w mendowni, on ci ustali takie dane, jak adres itd
Poproś kolegę bluedaver jest w dochodzeniówce :dance:
No właśnie...
Hmmmm w policji kilku mam trzeba nawiazać kontakt dzięki panowie za pomysł;) Piotr to napiiszę do niego tylko ze sie nie znamy nie wiem czy zechce pomóc;/
Panowie jak opróznic skrzynke odbiorczą? bo tu mi kolega pisał jeden by właczyć strone przez https ale cos nie mogę nie ma innego sposobu??
Ponawiam pytanie czy dysponuje ktoś instrukcją lub katalogiem do siewnika Fiona D-784/3?
Czy Fiona to jest to samo co Nordsten?
Mam katalog do fiony D90. To siewnik nadbudowany. Skrzynia biegów jest taka sama, aparaty wysiewające i kółka też. i parę pierdół powinno pasować.
Co do nordsten to prawie to samo. Prawie. To co w fionie jest z PCV to w nim jest z metalu.
Coś tam pasuje ale trzeba wymieniać "parami" np zamiast tulejki trzeba wymienić tulejkę i obudowę.
Daj email to Ci wyślę
Krzysiek masz u siebie przysłonę na boku skrzyni na tryby? Tą plastikową?
o kurcze Krzysiek podeślesz mi ten katalog? masz go w formie elektronicznej?
Jak chodzi ci o to co jest zboku skrzyni nasiennej to tak mam z plastiku.
FENOL
https://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.ph … 23#p180523
A bo znalazłem taką na jesieni na drodze i myślałem, że może nie ma u Ciebie, to bym Ci podesłał.
Panowie, jeśli ktoś zainteresowany dyplomem Technik Weterynarii i jest z moich okolic albo jest w stanie dojechać to jutro ostateczny termin na zapisy. Będą chętni to pisać sms podam szczegóły. Oczywiście nic nie ma za darmo i na odpowiedź ile to kosztuje. Koszty to uczestnictwo w zajęciach i praktykach zawodowych i zdanie egzaminów państwowych i koniec i nie żartuję.
Pewnie w Lututowie
Pewnie w Lututowie
No niestety muszę Cię rozczarować ale nie
Ktoś tutaj na forum podawał link do tanich redlic wąskich nie sercówek do grubera .Potrzebuję wymienić 14 sztuk.
Strony Poprzednia 1 … 343 344 345 346 347 … 593 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » GG FORUMOWE
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo