Temat: Jakiej muzyki słuchacie?
Założyłem ten wątek aby się dowiedzieć jakiej muzyki słuchacie jeżdżąc i naprawiając swoje FORSCHRITTY:D Może trochę Sepultury??? http://www.youtube.com/watch?v=QzFtU3k2oa0
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jakiej muzyki słuchacie?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Założyłem ten wątek aby się dowiedzieć jakiej muzyki słuchacie jeżdżąc i naprawiając swoje FORSCHRITTY:D Może trochę Sepultury??? http://www.youtube.com/watch?v=QzFtU3k2oa0
Ja slucham radia RMF FM
podczas pracy w polu eska lub rmifm
muzyczne radio Jelenia Góra i koniecznie Eska Wrocław ze swoim porannym 6 na 9 i prowadzącymi Tomasz Wołodźko, Maciej Stajniak i kobieta o niebiańskim głosie Kasia Pawlak hihi
no co do eski to pianie jak niewiem tez to slucham codziennie jak jade do szkoły albo na pole oni sa naprawde dobrzy w tym co robia tylko reklamy mnie wkuzaja ale niema takiego radia gdzie by ich nie było
RMF FM najlepsza muzyka
w traktorze eska lub zet w warsztacie eska lub radio gra a wieczorami viva i 4fun.tv
Radio BIS lub CD z ulubioną muzyką.
Eskaa i nie chce byc inazcej!!
RMF FM lub Radio Oko
Pierwsze slysze o radiu Oko;/
A moze załozyc radio usta!!??
Samej komerchy słuchacie. Od eski zapalenia ucha można dostać. Ta komercyjna muzyka może doprowadzić do obrzydzenia audiofilnego. Przecież słuchanie muzyki może być tak przyjemne i wcale wbrew zasady im więcej basu, tym lepiej. Nie wspomnę o treści
Pierwsze slysze o radiu Oko;/
A moze załozyc radio usta!!??
Zwolnij troche kolego, nie słyszałeś, bo to pewnie jest radio regionalne, słyszalne tylko w okolicach miejsca zamieszkania kolegi rolnik12.
Nie słyszałeś nigdy o rozgłośniach regionalnych? :hmmm:
Ja osobiście też słucham eski, szczególnie lubie w weekendy, gdy leci non stop ESKA LIVE RMX, same mixy i przeróbki aktualnych top hitów, choć też nigdy nie rozstaje się z legendą typu Metallica, Dżem, Ira, itd, to jest dopiero poezja dla ucha
Tata marty ma racje jest to rozgłośnia regionalna.
Można go posłuchać też w necie jak ktoś bardzo chce
Trójka. Metallica, Nirvana, RHChP, Linkin Park etc. A z naszych to stary poczciwy Hey, Kazik, Perfect, Lady Pank
lubie muzyke nowoczesna <elektryczną> lecz wole graną na zwykłych instrumentach, zwłaszcza perkusja/bębny i gitara do tego Ogólnie słucham każdego gatunku muzyki <oprócz pisco polo i niektórych polskich zespołów h-p>, lecz preferuje rock, metal<Stara metallica, linkink park, limb bizkit, slipknot, System of a down, Korn>, house i techno
Cieszę się że piszecie o typach muzyki i o kapelach ,bo z tymi rozgłośniami radiowymi to nie do końca mi o to chodziło, ale też fajnie że o nich piszecie. i proszę nie krytykować disco polo ranicie czyjeś uczucia i gusta, a ktoś może zakochał sie przy tej muzyce? Pomyślcie o tym ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=7Y-DibwjEn0 No i dalej SEPULTURA :-)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Jakiej muzyki słuchacie?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo