7,141

Odp: GG FORUMOWE

Dzis ładowałem pszenice jutro z rana mam jechac a tu przegląd wyszedł. co jutro w razie kontroli? Nie pokazywać gowodu rejestracyjnego i zapłacic po 50 zł od przyczepy? W systemie znajdzie ze wyszedł przegląd, czy nie?

Rolnik z powołania:-)

7,142

Tak . Przegląd jest w systemie i ubezpieczenie czy jest umowa . Nie ma o tym czy opłacone.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

7,143

nie ma sie czym zamartwiać zalezy jak długo juz nie ma przegladu jak krótki okres a cie haltnie to powiedz że wyładujesz i odprowadzisz przyczepe na przeglad jak dobrze pogadasz a przyczepu mają hamulce i oświetlenie i nie straszą ludzi to nie będa cie maglować tylko pamietaj o plandekach bo lubia sie przysadzic do tego

Nie ma to jak FORTSCHRITT

7,144

nie ma prawie miesiąc... ale jak w systemie jest przeglad to nic nie poradzi trzeba bedzie błagac o litośc.
Plandeki mam zawsze jak zboze woże, zawsze sie martwie jak z marchwia jade bo pakuje sie tak ze na zakretach leci a plandek sie nie zakłada

7,145

Pajej napisał/a:

Dzis ładowałem pszenice jutro z rana mam jechac a tu przegląd wyszedł. co jutro w razie kontroli? Nie pokazywać gowodu rejestracyjnego i zapłacic po 50 zł od przyczepy? W systemie znajdzie ze wyszedł przegląd, czy nie?

Po ile pszenica ?.

7,146

Pajej napisał/a:

nie ma prawie miesiąc... ale jak w systemie jest przeglad to nic nie poradzi trzeba bedzie błagac o litośc.
Plandeki mam zawsze jak zboze woże, zawsze sie martwie jak z marchwia jade bo pakuje sie tak ze na zakretach leci a plandek sie nie zakłada

Ewentualnie zabierze ci dowód i da skierowanie na badanie techniczne wtedy załatwisz przegląd pozytywny i jedziesz odzyskać dowód tak jak z samochodem

Nie ma to jak FORTSCHRITT

7,147

ale i mandacik na pewno tez bedzie konkretny

7,148

500 + laweta smile

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

7,149

nie zartuj. ogladam czasem "drogówke" to lawety tylko wtedy wzywaja jak samochód niesprawny a nie jak przegląd wyjdzie. przewaznie to zabieraja dowodzik wystawiaja karteczke i mandat tylko nie pamietam jaki

7,150

Ale jak się policjant uprze i powie że nie sprawny to nie i dalej nie pojedziesz. Miałem kiedyś opony z przodu w samochodzie zjechane minimalnie przed ogranicznik i dowód zabrali, nie było zmiłuj, nie dał się przekonać.

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

7,151

kto zatrzymuje ciągniki ma wyniki , ale nie u nas jak trochę przyczepy wygladaja i ciągnik to dają spokój , jak zatrzymają to tylko trzeżwość i jedz dalej

Leszek   dla kolegów'

7,152

objechałem teraz przegląd jest. Na szczescie ojciec samochodem jechał wczesniej niz ja bo stali. wystarczyło poczekac poł godziny i se pojechali

7,153

Nie wiedziałem gdzie to dać , chyba do steyera założę smile   https://www.youtube.com/watch?v=CFh4aUf3_7g

7,154

Niech moc będzie z Tobą 😀

7,155

Ale dasz makdrawa czy hydrogen? A może wszystko na raz? Jak dobrze liczę to 40+40+40=120% oszczędności. Wychodzi że nawet auto zatankuje =_=

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

7,156

Jeszcze się waham 😀

7,157

Pół roku i sprzęgło albo skrzynia padnie... zastanów się.

7,158 Ostatnio edytowany przez sarast (2017-02-15 19:22:05)

mamy piękne widowisko i też smog gigant pali się 2 ha  śmieci wysokie na jakieś 14 metrów   na sąsiedniej gminie  na terenie byłej fabryki amunicji oczywiście Adolfa H.. wysypisko śmieci prywatne od zawsze radni jemu przeciwni byli ale wójtowi nie przeszkadzał !! od mnie jakieś  15 km ! oczywiście samozapłon,  i ma się palić jeszcze 2 dni , smród . w tv pokazują Brożek gmina Brody,

Leszek   dla kolegów'

7,159

Wyjeżdżaj na narty ! dioksyny yikes

7,160

nie pasuje !!  ale z chęcią bym się udał .  ale problem składowiska prywatnego rozwiązany,

Leszek   dla kolegów'