81 Ostatnio edytowany przez PiotrK (2017-01-11 00:36:01)

Odp: telefon dla chłopa ze wsi

Tu jest kilka fajnych "twardych" telefonów i smartfonów - https://www.militaria.pl/smartfony,_tel … _c1305.xml
A tu oficjalna strona Rugged PL - http://www.ruggedphones.pl/
Nie mam z nimi żadnego doświadczenia, ale są interesujące.

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

82

Zastanawiam się nad Cat b30 posiada ktoś taki? Ile trzyma bateria?

83

od miesiąca mam ale S30

gg 5118068

84

Ja mam Cat S60 polecam fajny smartfon.

85

Ja jak pisałem wcześniej miałem zwykłego hammera potem miałem smartfona hammera irona a teraz mam hammera axa lte nie mogę powiedzieć o tej marce złego słowa iron wygląda jak po wojnie po przypalany wiele razy wykąpany o upadkach nie wspomnę.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

86

to witam Piotek w gronie użytkowników axe lte. Ja swojego myje normalnie pod kranem, bo po dniu pracy potrafi się od smarów kleić. Pewnie masz już na androidzie 6.0. Jak kupiłem go zaraz po wejściu na rynek. Android 4.4 i powiem że ma nieraz przymuły. Nie mam nic w zamian bo bym go na serwis wysłał by 6.0 wgrali.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

87

Dołączam  do grona axe tylko często ładować

88

Oj tam.... Raz na dzień. Oryginalna ładowarka ma tylko 1A. Ja używam od tabletu. Ma 2A i ładuje szybciej.

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

89

No i ładowarka w aucie to podstawa.

90

Tak mój jest już na 6  marshmallow ale też ma swoje wady (otwarty dostęp roota) płatności android pay nie działają , ale chodzi niesamowicie szybko , to już trzecie pokolenie w moich rękach ,tylko do roboty, mam kartę sim w tandemie tak więc do wydarzeń galowych iest delikatniejszy smartfonik.

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

91

Piotrfire napisał/a:

mam kartę sim w tandemie tak więc do wydarzeń galowych iest delikatniejszy smartfonik.

Jak takie karty w tandemie działaja i jak to załatwic?

Rolnik z powołania:-)

92

Działają normalnie, moja teraz leży nieużywana ,a Magda drugą ma w samochodzie na stałe .

93

Dwie karty z tym samym numerem , warunek - tylko jeden telefon może być włączony (teoretycznie) bo nie wiadomo który zadzwoni . Ja mam t-mobile nie wiem jak u innych operatorów. A załatwiasz normalnie prosisz o drugą i dostajesz.

94

9600 aktywuje dany telefon, ale bezpieczniej jest nie używany zostawić off-line.

95

musze w salonie zapytac, bo wczesniej nie wiedziałem ze tak mozna

96

W jakich sieciach macie dubel kart bo w plusie to oczy jej z orbit wyszły jak wspomniałem a kończy mi się umowa.

97

w play mam 2 numery: rozmowy darmowe, sms/mms darmowe, internet bez limitu - za 2 numery płacę 62 zł brutto. Dodatkowo dostałem kartę do internetu 100GB.

gg 5118068

98

fajnie, tylko na taka usługe nie mozna przenieść nr np Ojca. a on nie moze zmienic nr, bo za duzo straciłby, podobnie ja tez nie usmiecha mi sie zmiana nr

99

ja przechodziłem z plusa i nie zmieniałem numeru tylko przeniosłem.

gg 5118068

100

Ok tylko mi chodzi o dwie karty na jeden numer.