Temat: Silnik Ifa 4
Silnik z traktora 323 sprawny cena 2000zł tel. 665808768
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Silnik Ifa 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Silnik z traktora 323 sprawny cena 2000zł tel. 665808768
Tadziu a jak chodzi Ci 323 z leylandem?
Jestem zadowolony z leylanda. Aktualnie robię mu mały remont silnik 6ct107 z autobusu 1996r w oryginale bez żadnych remontów wszystkie plomby i nominalne bebechy. Pokazał się minimalny luz na jednej tulejce korbowodowej gdy łapię rękami za wał i wykonuje minimalne ruchy. Zakładam tulejki i swożnie nowe, pierscienie i panewki nowe. Beż żadnych szlifów wału itd. To mój 3 traktor z tym silnikiem , moc odpowiednia spalanie które nie przeraża, w transporcie szatan na drodze. :):D
to musze Tomkowi przekazać
Tomka 323 obecnie uzyskuje mój kuzyn, bez większych awarii. Nie narzeka na niego :-)
Tadziu szukam motorka do mojego 323 w jakiej kondycji jest ten motorek
Mi on nie sprawiał problemów, ciśnienie na zielonym miałem oleju jakoś dolewac nie musiałem. Nie mam porównania z inną ifa jeżeli chodzi o moc. Rozrusznik trochę słabo już kręci. Za 2000zł oddam bo szkoda by stał bezczynnie :-)
Jakie to woj. bo wpisuje to warszawa mi wychodzi
Gelek79 nie moja sprawa ale już podobno masz jakiś silnik zaklepany ....
Na razie nic nie mam bo nie przyjechał z Niemiec, jak przyjedzie to arek ma go sprawdzić jak bedzie dobry to bym go wziął jak nie to trza szukać dalej dlatego pytam
Dolnośląskie Jaroszów
Gelek79 nie moja sprawa ale już podobno masz jakiś silnik zaklepany ....
Jak kolega nie weźmie to będzie dla kogoś innego (żaden problem) a dla pilnie szukających mam sinik ale z zt 300 bo i tak jak kupię tego 303 to ten zt 300 idzie na żyletki
ten zt 300 idzie na żyletki
To ja będę zainteresowany kilkoma częściami z tego 300
Jak dojedzie i bedzie ok to go biore, tak pytam bo w gorącej wodzie kąpany jestem, a tak poważnie to bez pośpiechu arek jak gadaliśmy
arek323 napisał/a:ten zt 300 idzie na żyletki
Nie ma problemu dzwoń a się dogadamy 697054741
MAREKPE napisał/a:arek323 napisał/a:ten zt 300 idzie na żyletki
to silnik idzie na części czy cały zt 300? bo jak ciągnik to chętnie kilka części bym wziął
Ja tez, Ja też
arek323 napisał/a:MAREKPE napisał/a:To ja będę zainteresowany kilkoma częściami z tego 300
to silnik idzie na części czy cały zt 300? bo jak ciągnik to chętnie kilka części bym wziął
Silnik jest cacy i na chodzie a cały zt idzie na rozbiórkę a jakie graty potrzebujesz może pomogę
Idą na graty bo mam 3 x 323 i jeszcze będzie 303 to po co mi jeszcze utrzymywać 2x 300 . Mam z dzierżawami tylko 30 hektarów i trzeba trochę pożądki zrobić . Te zt 300 są w pełni na chodzie nawet jedna z przeglądem tylko nie mają orbitrola i napędu co utrudnia ich urzytkowanie . Jak ktoś chętny to i w całości teź bym sprzedał
A cały za ile ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Silnik Ifa 4
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo