@ Sławek, absolutnie nie mam nic do nikogo w co kto wierzy lub nie, to jest każdego osobista i indywidualna sprawa i ja nie wykorzystuję swojego stanowiska moderatora, do nakłaniania kogokolwiek do wyboru duchowego nastrojenia (wyznania) jak to ująłeś w swojej wypowiedzi, ja tylko napisałem życzenia z okazji świąt i tylko i wyłącznie taką miałem w tym intencje, żeby złożyć wszystkim życzenia i ani słowa nie ma z mojej strony w co kto ma wierzyć, jak ktoś chce to może się dopisać z życzeniami, a jak nie to nie i tyle, ale wszystkie inne wypowiedzi oprócz życzeń, są w tym wątku z logicznego punktu widzenia nie na temat i tylko dla tego jako mod poruszyłem tą sprawe, a to Ty zaraz wyjechałeś ze swoimi wywodami na temat wiary i chrześcijaństwa...(był, nie był; żył, nie żył; umarł, nie umarł;itd) to twoja prywatna sprawa jakie masz zapatrywanie na opcje wiary i masz do tego pełne prawo, ja się temu nie sprzeciwiam, w pełni to szanuje bo tak powinno być, każdy ma prawo wyboru, ale proszę!!! nie rozpoczynajmy kolejnej wojny, a poza tym wcześniej jakoś nikt nie protestował przeciw życzeniom i świętowaniu, cały wątek z życzeniami składa się tylko z życzeń i było dobrze, nawet Ty Sławku składałeś życzenia i nie marudziłeś. Pozdrawiam!
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=125
tel: 605107385 czynny non stopZT 323 A 89`
E 512 77`
B 200/5 83`
Brakuje mi Trabanta