7,661

Odp: GG FORUMOWE

Dziękówa

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

7,662

Nie mam pojęcia już co zrobić! Mam problem w kombajnie a mianowicie z kierunkowskazami. Jak włączę prawy to świecą obydwa A jak Lewy to świeci lewy. Przełącznik wszystko spoko przerywacz wymieniony na nowy. Nic nie pomogło dodam jeszcze tylko że cały czas świeci się kontrolka od kierunkowskazów. Na stałe hmmm

7,663

Ważne żeby w polu szedł a kierunki to srał pies

E 516 na części
Telefon 695 076 269

7,664 Ostatnio edytowany przez Stachu (2017-06-16 21:26:32)

Dużo po drogach jezdze. Może miał ktoś taki przypadek?

7,665

a może mam włączone awaryjne

7,666

a jesteś pewien że zwarcia  na kablach do świateł nie masz ??

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

7,667

Możesz mieć problem z masą też miałem takie jaja wymieniłem 3 przerywacze a okazało się ,że jest słaba masa w tylnych lampach.

"Żadna dziedzina nauki, nawet medycyna, nie ma tak dużego wpływu na zdrowie człowieka jak rolnictwo". Pier Delbert

7,668

Hmmm a świeciła ci kontrolka na stałe jak nie miałeś włączonego kierunkowskazu?

7,669

Masa gdzieś uciekła.
Moje podejście do tchy rzeczy w kombajnie jest jak u Laszka. Działa "kogut" oświetlenie robocze oraz wentylator w kabinie.

7,670

Tak tylko mam wrażenie że jest jakaś zwora i żeby ognia nie było. Poza tym naprawdę dużo jeżdżą po drogach

7,671

Nie no Krzysiek u mnie gra wszystko oprócz prędkościomierza, jak coś jest to lubię żeby było sprawne no ale nie za wszelką cenę

E 516 na części
Telefon 695 076 269

7,672

Stachu coś ci idzie na masę  zobacz na kablach przy tylnych światłach   na załamaniach czy gdzieś nie przetarte ... albo znajdź kostkę co idzie do tylnych świateł  i odczep ją zobacz czy coś się zmieniło ?

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

7,673

U mnie myszy zjadły.... dla bezpieczeństwa zostało odcięte...

7,674

czy w C330 VS C360 rozstaw srub tylnych felg jest taki sam kola od c360 pasuja do c330/

7,675

tak

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

7,676

Czy felga od forsza jest taka sama jak od bizona?chodzi mi o osadzenie gwiazdy?

7,677

TAK  Farsz bizon Claas  ursus zetor to takie samo

7,678

Szukam felgi 30 ale zeby gwiazda byla nie na srodku.

7,679

Mi się coś kojarzy że 330 i 360 nie mają tego samego rozstawu...

E 516 na części
Telefon 695 076 269

7,680

jack napisał/a:

Szukam felgi 30 ale zeby gwiazda byla nie na srodku.

600 547 184 Numer do goscia co handluje czesciami z kombajnow i ciagnikow Fortschritt. Smielin (dębowo) za nakłem.